zambesc.com RSS Feed

Dispar politistii in Timis, Timisoara

In ultima saptamana au disparut opt politisti din efectivele politiei timisene. Nu va ganditi la rapiri, disparitii misterioase, Dosarele X.., nu, nu e vorba de asa ceva. Desi daca tot am amintit de Dosarele X, ar fi oarece legatura, adica cei 8 politisti au fiecare cate un dosar pentru luare de mita….Da, intr-o saptamana in judetul Timis avem 8 politisti arestati pentru luare de mita, nu sunt toti din aceeasi sectie, au fost arestati cate doi. Deci avem politisti corupti mai peste tot.

Nu stiu ce sa zic,…pai daca nu facem ceva, iar DNA-ul face flagrante in fiecare zi, intr-o luna doua, ramanem fara politisti…

Domnilor de la DNA, mai terminati cu din astea ca ramanem fara politisti, daca vreti cu adevarat sa curatati politia romana eu zic sa ii arestati pe toti ,…ca” nu e curati nici unul”.

, ,
3 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 3 septembrie, 2012

  uuu, a inceput curatenia de Toamna in sfarsit? happy

 2. Mela :

  A zis pe data de 3 septembrie, 2012

  Sunt curati, nu exagera… gandeste-te ca isi scot si ei hainele de la spalatorie…

 3. dePop :

  A zis pe data de 3 septembrie, 2012

  Ar fi trebuit sa vin cu update,…astazi inca doi politisti au fost retinuti pentru luare de mita…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*