Poze nunta Elena Basescu, invitati, daruri pentru EBA

Mare eveniment, mare, mai toti sefii de clanuri, baroni si restul au fost prezenti la cel mai asteptat eveniment al regatului. Cea mai mica sfecla, pardon fiica de imparat si-a luat de sot un dovleac,..pardon un don de Dorobanti. Evident nu toti invitatii au putut fi prezenti la acest eveniment, astfel ca nunta a fost transmisa la cateva televiziuni cu circuit inchis din penitenciarele tarii.

Poze nunta Elena Basescu ( Eba ) :

Imi cer scuze pentru calitatea proasta a pozelor, insa a fost seceta anul acesta, astfel ca recolta e mai slabuta. Plus de asta mirele si mireasa nu stiau ca sunt pozati astfel ca nu s-au spalat pe fata.

Darurile la nunta Elenei Basescu :

Evident multe cadouri au fost secrete, dar totusi amintim cateva :

Cineva a oferit un apartament cu suprafat de 1Ha in noul cartier rezidential care va fi construit in curand pe un teren retrocedat. Un bulibasa a daruit o galeata cu galbeni, ca asa e traditia. Altcineva a daruit mirilor abonament pe viata in Bambu. Un domn generos a oferit 10 % din contractul unei viitoare autostrazi, dupa o scurta negociere cu socrul mic procentul a crescut la 15%. Tinerii dovlecei sunt asigurati, vor avea un viitor plin de succesuri…

4 comments

  1. Cioaba le-a oferit ca si cadou „2 cai frumosi” , era de asteptat. Dar or avea termen de garantie?

  2. Problema e Basescu nu Elena asa ca nunta ei e off topic si rautaile si huiduelile de la nunta ei sunt dovada ingustimi romanilor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.