Tratament pentru prostie

Nu ma consider o minte stralucita, insa ma deranjeaza prostia. Cred ca oamenii ar avea foarte mult de castigat daca nu ar exista prosti, prostie. Ar fi mai util sa cautam un tratament pentru prostie, decat sa investim in alte studii, cercetari, multe inutile. Desi e foarte posibil ca prostia sa nu aibe speranta, tratament.

O fi prostia una din problemele fara leac ?…

Greu de spus, insa sunt sigur ca ar exista multi care s-ar opune unui leac. E ca si la varianta unui combustibil alternativ. Fara prostie lumea aceasta nu prea ar functiona, nu ar fi cine sa faca anumite munci, multe companii s-ar inchide, posturile tv la fel…ce mai, ar fi un haos imens.

Ceea ce este mai grav in zilele noastre este faptul ca avem prosti cu diploma, adica persoane care nu stiu sa se lege la sireturi, dar ei conduc, unii au si sute de oameni in subordine. Evident vina e impartita pentru aceasta categorie de oameni, sunt vinovati cei care le-au dat diploma, cei care i-au pus in functie, etc.

Ce putem face noi ?…

Mai nimic, daca era vreun tratament, probabil s-ar fi organizat evenimente gen : ,, Sarmale gratuite “ sau picnicuri gratis mai restranse cu dedicatii de la Salam, iar in gustari am fi putut introduce ,, tratamentul pentru prostie”. Dar cum acesta lipseste, nu ne ramane decat sa ne ferim de cei prosti, care din pacate sunt din ce in ce mai multi si peste tot. Parca suntem invadati, pe strazi, primarii, politie, ce mai peste tot. Cand se va gasi tratamentul cu pricina propun sa fie aruncat din avion,….poate , poate asa reusim sa ne mai indreptam.

Prostia noastra e un adevarat tezaur pentru Europa, mult mai valoroasa decat ,, Closca cu puii de aur”,..ca nu degeaba suntem in UE.

8 comments

  1. Deasta eu prefer sa apreciez persoanele care sunt declarate ca fiind definite „Descurcarete” ,suntem prea teoretici noi, la capitoul practic crima, aici intervine colti prostiei.

  2. Daca ar exista tratament pentru prostie, sigur maine ar avea loc o revolutie, rascoala ceva, multi s-ar trezi .

  3. Prostia ca prostia, insa gandeste-te la indiferent ca o acordam situatie noastre economice, adica nu iese nimeni in strada sa faca revolutie asa cum trebuie…

  4. In primul rand noi ducem lipsa de solidaritate si din aceasta cauza nu iese lumea-n strada. NU stiu daca ati urmarit in ultimul timp stirile, dar am ramas stupefiata de faptul ca romanii nostri au atacat „orient expres-ul” cu pietre. Inca o dovada de golanie.

  5. Pe lume exista doar 3 sau 4 tratate care analizeaza prostia, Freud a scris unul dintre ele. E in natura umana sa genereze dupa clopotul lui Gauss un echilibru intre genii si tampiti. Problema este ca populatia creste, iar oamenii destepti ajung sa analizeze prea mult, pe cand prostii au tot mai multa incredere de sine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.