Cel mai murdar lucru

De fiecare data cand ma cazez undeva imi pun aceasta intrebare, care este cel mai murdar lucru ? Probabil multi se vor gandi ca cel mai murdar lucru se afla in baie, adica toaleta. Insa nu prea sunt de acord. Plus ca exista lucruri murdare pe care noi nu le consideram ca fiind murdare.

De toaleta toti se feresc sa o atinga, ma refer la hotel. Dar banii de exemplu toti punem mana pe ei cu drag. Deci dintre toate lucrurile din lume, foarte probabil ca banii sa fie in top 5 ca obiect mizerabil. Tot pe acolo as incadra manerele, barele de care ne tinem prin tramvai, autobuz, manerele de la usi, in special de la institutii.

Cel mai murdar lucru din hotel
In hoteluri eu as plasa pe primul loc telecomanda, cred ca este cel mai murdar obiect dintr-un hotel. Si aceasta pentru ca e foarte folosita si probabil necuratata niciodata.

Cel mai murdar obiect din baie
E discutabil, dar daca ar fi sa ne luam dupa numarul de microbi, pe primul loc este periuta de dinti. Un alt loc mizerabil este manerul de la robinet.

Pana la urma nu toaleta este cea mai murdara, aceasta in mod normal e spalata si dezinfectata cu regularitate, in schimb cateva obiecte care credem noi ca nu au nevoie de igiena sunt cele mai mari purtatoare de mizerie.

Exemplu traseu obiect murdar ; bancnota :

1. Bancnota primita de un aurolac.
2. Ajunge in magazin si e data unui nenea care merge la o inmormantare, unde dupa nu stiu ce traditie pune bancnota in mainile mortului.
3. De la mort ajunge la un alt sarantoc care o pierde la alba neagra.
4. Cel cu alba neagra, merge in club si baga bancnota in chiloti la o piti.
5. Piti isi cumpara prezervativ.
6 Banconota este data rest la un preot in acelasi timp cu painea.

Deci avem o bancnota care ajunge pe ,, paine’’ sau poate chiar in mainile unui copil care o baga in gura…, nu e doar imaginatie se intampla zilnic.

7 comments

  1. O chestie care trebuie retinuta de toti.Asa ca aveti grija cand mai duceti mana la gura sau alt undeva,ganditiva inaite daca ati pus pana pe o bacnota.

  2. adica in toaleta nu wc-ul ti se pare cel mai murdar si plin de microbi loc????intradevar cu banii stiam ca sunt plini de mizerii si bacterii

  3. Asa este. Sunt in asentimentul tau, banii sunt cei mai mari purtatori de microbi, la fel sunt si barele, manerele din mijloacele in transport.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.