Unul din opt romani este asistat social, iar de restul ne cumparam rachete Patriot

Oficial unul din opt romani este asistat social. In realitate lucrurile stau si mai rau, pe langa asistati mai sunt politicienii cu tot neamul lor. Acestia din urma desi nu fac nimic ne costa mult mai mult decat asistatii sociali. Scuze, rectific ce am spus mai inainte, despre faptul ca politicienii nu fac nimic..Nu, este gresit unii dintre ei fac pagube cat toti asistatii intr-un cincinal ca sa folosesc un termen din trecut. Iar colac peste pupaza, ne luam si niste rachete, asa ca sa mai tinem si pe americani pe spatele nostru.

De ce avem nevoie de rachete Patriot ?

Raspunsul este unul simplu, pai ca sa avem, macar atat sa avem. Ca doar ne lipsesc autostrazile, spitalele, dar vom avea rachete. Da, da, stiu le luam ca sa ii speriem pe rusi…Nu mai pot rusii de rachetele noastre. Daca ar fi sa vina peste noi, in patru ore maxim, ocupa toata romanica. Si bat tot PSD-ul cu rachetele la fund.

Si totusi de ce avem nevoie de rachetele Patriot ?

Pai noi nu avem nevoie, au nevoie insa americanii sa le vanda. Iar noi suntem ,, clientul ” perfect, un fel de teapa ca si cea cu accidentul. Doar ca de aceasta nu ne putem feri, altii decid pentru noi. Si vad ca pana se instaleaza rachetele nu vor mai fi bune, daca nu sunt deja depasite.

In concluzie in Romania se castiga foarte bine. Altfel nu am putea sa tinem in spate asistatii sociali, politicienii cu tot neamul si cu toate tepele lor. Mai sunt si vreo doi pensionari pe cap de roman in campul muncii, si mai nou si ceva rachete made in America. Fabulos, asta inseamna ca un roman care castiga vreo 2500 lei, in realitate munceste pentru cel putin 10000 lei, doar ca banii se impart si se impart. In ritmul acesta nu m-ar mira ca in viitor sa mergem la lucru, iar in loc de salar sa ni se ceara sa aducem si ceva bani de acasa.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.