Daca vrei sa traiesti mult si bine, ia-ti un caine sau mai multi

Specialistii suedezi dupa ani de studii vin si confirma ceea ce stiam deja. Un caine prelungeste viata stapanului. Cei care detin un caine sunt, veseli, optimisti si mult mai activi, doar cainele trebuie plimbat. Iar un caine indiferent de situatie este optimist, iar acest lucru este molipsitor, ceea ce nu face decat foarte bine corpului uman.

Ceea ce nu stiu specialistii suedezi e ce se intampla cu cei care au mai multi caini. Pai acestia traiesc si mai mult, dar foarte important o duc si bine. Evident aceasta s-ar intampla doar in Romania si in anumite conditii.

Cum ar putea mai multi caini sa ne faca viata mai lunga si mai frumoasa:

Explicatia/solutia este simpla, punem cate un caine acolo unde sunt probleme. Adica un caine sa ne pazeasca salariul, altul sa aibe grija sa nu creasca impozitul. Vreo cateva sute de caini sa ii tina la lucru pe parlamentari. Tot cateva sute de caini sa aibe grija sa nu fure parlamentarii. Si tot asa in toate punctele cheie pana functionam si noi bine. Altfel e inutila cercetarea facuta de suedezi, degeaba ne prelungesc patrupedele viata, daca pe noi ne omoara politicienii.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.