zambesc.com RSS Feed

De ce sa numesti o branza de oaie Big Panda ?

Nici un comentariu

Nu am inteles niciodata un nume nepotrivit. Nu ma refer la indivizi, e mai complicat sa ne alegem numele. Ci la micii sau marii afaceristi care trantesc nume nepotrivite la cate un produs. Sa nu mai vorbim de brand, ambalaj, eticheta. Uneori lucrurile se intampla intentionat, alteori din dezinteres. Ieri fiind la cumparaturi am dat peste branza de burduf Big Panda, dupa cum se vede si in poza, un urs panda si restul descieri obligatorii. Gen lapte vaca, lapte oaie..care o fi legatura cu ursul panda, habar nu am.

Un produs fabricat in Romania, care se vrea autentic romanesc, doar cu numele mai a la China. Nu am nimic cu ursii panda, dar parca nu se ,, lipeste” un urs panda pe o branza traditionala romaneasca.

Explicatii, de ce asa ? Nu prea as avea, e posibil ca oamenii sa fi ajuns in criza de idei. Sau poate au ajuns sa o urasca pe miorita, ca deh..nu au invatat poezia Citeste in continuare…

, , , ,

Studiu de caz: redtube. Cat de important e brand-ul. Si calitatea oferita

12 Comentarii

Astazi, un mic studiu de caz SEO: redtube. Dar sa incep cu inceputul.
Cand am publicat lista cu siteuri adulti am facut-o pentru ca, cei care sunt in cautare de asa ceva, sa gaseasca usor ceea ce cauta. O lista cu siteuri „de calitate”, fara virusi, pline de anunturi si mai stiu eu ce magarii.
E, prin lista aia am scris si de redtube.com (dupa parerea mea unul din cele mai bune siteuri din domeniu) fara insa a avea un scop anume cu el. Doar l-am mentionat ca fiind unul de calitate.
Nu stiu cum a facut exact Google dar, pentru o buna perioada de timp, pagina cu tag-ul redtube aparea a doua la rezultatele cautarii redtube. Citeste in continuare…

, ,

Branduri care au reusit sa se impuna

8 Comentarii

Exista anumite branduri care, pe piata in care isi desfasoara activitatea sau unde sunt folosite, au reusit sa se impuna categoric. Si de multe ori, cand te gandesti la un produs automat te gandesti si la un anumit brand.
Pentru mine, lista e urmatoarea. Citeste in continuare…

, ,