Restaurant Tinecz, unul din putinele localuri timisorene care a rezistat

Timisoara, capitala Banatului a fost tot timpul in topul elitelor culinare. Si aceasta prin diversitatea de care dadeau dovada restaurantele si nu e vorba doar de prezent, aceste lucruri sunt consemnate si in analele istoriei. Prin prisma asezarii geografice, Timisoara este o ,, rascruce de drumuri” cand vine vorba de natii si evident de bucatariile acestora. Din pacate foarte putine restaurante din categoria celor de traditie au mai ramas in functiune. Unele pur si simplu s-au inchis la vreo criza, altele fara motiv cunoscut. Chiar zilele acestea am trecut prin fata a ceea ce era odinioara restaurantul Myth 777..azi in paragina. Cladirea sta sa cada, totul e napadit de buruieni, de parca acolo nu a fost niciodata nimic.


Foto : RestaurantTinecz.ro

Din fericire exista si locatii, restaurante, care au rezistat. Astfel ce nostalgici si nu numai pot poposi la Restaurantul Tinecz, una din locatiile din prima ,, linie” cand vine vorba de local cu pretentii. Ceea ce vedem pe site, exista si in realitate, lucru pe care multe restaurante nu le respecta, una e farfuria pentru imagine si alta pentru client. Nu e un lucru intamplator ca Restaurant Tinecz inca functioneaza si o face foarte bine. Pana la urma clientii sunt cei care decid cine ramane in picioare si cine nu in aceasta bransa. Iar Tincz a trecut cu brio testul, fiind si in acest moment unul din restaurantele de top ale Timisoarei.

Nu e usor sa fii acolo sus intr-un oras ca Timisoara. Insa daca te folosesti de experienta si stii cand trebuie sa schimbi sau nu ceva, nu ai cum sa dai gres. Restaurantul trebuie sa fie o a doua casa pentru clientii fideli, si o sarbatoare pentru cei care poposesc mai rar in astfel de locatii. Celor de la Restaurantul Tinecz le-au iesit ambele, locatia si-a pastrat farmecul de odinioara, dar surprinde placut la fiecare vizita. Daca ai drum prin Timisoara iti recomand sa poposesti la Restaurant Tinecz.

Locatia se afla nu departe de cel mai mare Mall din Timisoara, foarte aproape si de zona centrala. Merita popasul, personal imi place foarte mult pieptul de pui cu sos de visine. Daca nu iti suna bine recomandarea:), chiar ai de unde alege. Meniul e destul de complex si de diversificat, sigur ii poate satisfice si pe cei mai pretentiosi gurmanzi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.