Mai mult de jumatate din masinile importate au secrete ascunse

Majoritatea masinilor aduse de afara nu ,, spun ” tot, nu ca s-ar opune ele in vreun fel. Ci pur si simplu samsarii nostri si samsarii din tarile de origine se ocupa de tot. Cu alte cuvinte se ia un harb se tunde la kilometrii se face un lifting la caroserie si voala. Dintr-un harb batran si dat peste cap, iese ditamai frumusetea de masina, fara accidente la active, gata de condus pe soselele romanesti.

Evident toate aceste autoturisme au un istoric de vis, undeva in 150 de mii de km, au fost conduse de o baba si toata viata lor au stat in garaj.

In realitate mai toate masinile cu varsta mai mare de 4-5 ani au avut cel putin o dauna serioasa. Unii spun ca e vorba de un 50-60% din toate masinile, altii spun ca lucrurile sunt mai grave si in realitate 80% din masinile aduse de afara au avut probleme. Ori au avut accidente de care nu se pomeneste, ori kilometrajul a fost dat in spate mult si bine. Probabil de aici si ofertele fabuloase de pe piata romaneasca, mai toate masinile se vand sub pretul de Germania. Aceasta daca ne raportam la vechime si kilometrii.

Pana la urma in Germania este destul de greu sa gasesti o masina fabricate in 2000 care sa aibe sub 150 de mii de kilometri. La noi insa mai toate ofertele sunt pe aici. Ca doar nu e greu sa intineresti masina din bormasina.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.