Fara viza in Canada din 1 decembrie 2017

In curand pare-se ca vom putea calatori liber si in Canada. Aceasta daca nu se sucesc canadienii in urmatoarele zile. Momentan intentia lor de-a renunta la vize pentru romani este in picioare. Astfel ca probabil peste cateva saptamani vom putea calatori la liber in Canada, timpul de sedere nu trebuie sa depaseasca 6 luni. Inainte de plecare trebuie sa obtineti o autorizatie electronica de calatorie. Acesta conditie este obligatorie pentru cetatenii tuturor statelor care nu au nevoie de viza pentru a accede in Canada.

Aceasta autorizatie de calatorie este valabila timp de 5 ani sau pana la expirarea pasaportului, nemaifiind necesare alte formalitati in acest rastimp. Se va putea calatori cu orice tip de pasaport, ideea e sa nu depasiti cele sase luni.

O veste excelenta pana la urma, eu insa ma intreb cine va stinge lumina pe plaiurile mioritice. Pe zi ce trece suntem tot mai putini, iar situatia nu e deloc roza, nu mai functioneaza nimic. Sigur in acest moment multi romani isi fac deja bagajele pentru Canada, dupa ,, valul ” acesta, probabil vor mai ramane asfaltatorii si pensionarii. Problema e cine va mai muncii pentru ei ? Poate aduce Dragnea niste chinezi, sau se muta si el in Canada, ca cica acolo sunt mai bune conditiile in puscarii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.