Picioare sănătoase și frumoase în orice moment al anului: crema pentru picioare și alte tratamente eficiente în propria casă

young-woman-showing-smooth-silky-skin-legs-after-epilation-bed-home-1

Picioarele sănătoase și frumoase nu trebuie să fie un vis, deși îngrijirea lor se poate dovedi a fi o provocare. În fiecare zi, picioarele sunt expuse contactului cu transpirația sau încălțămintea, care nu este întotdeauna perfect adaptată. Toate acestea au un efect negativ asupra stării picioarelor tale și contribuie la deteriorarea aspectului lor. Cum poți avea grijă de ele?

Picioare sănătoase și frumoase? Este ușor!

Îngrijirea eficientă a picioarelor constă nu numai în utilizarea regulată a pietrei ponce și a cremelor adecvate. Pentru sănătatea picioarelor sunt importante tratamentele simple, zilnice, la domiciliu, pe care nu trebuie să le uiți. Pentru ca pielea picioarelor să fie într-o formă bună, trebuie folosit în mod regulat un gel antireumatic, o cremă hidratantă pentru picioare și acele produse cosmetice care ajută la catifelarea epidermei.

Tratamentele la domiciliu care îți fac picioarele mai frumoase și mai sănătoase pot ajuta și la combaterea unor probleme mai mari. Pentru cei care protejează pielea picioarelor împotriva keratozei, infuzia de mușețel poate fi un mare aliat, care este un mare plus pentru baie. Picioarele pot fi înmuiate în apă cu bicarbonat de sodiu, iar acest tratament este recomandat in special celor care se lupta cu problema tenului prea uscat. La rândul său, tratamentul, în care zahărul și lămâia vor juca rolul principal, poate ajuta în lupta împotriva epidermei caloase. Dacă vrei o piele netede, poți folosi proprietățile cosmetice ale uleiului de măsline. Combinat cu apa, devine baza unei băi care îți va ajuta picioarele să-și recapete aspectul frumos.

Piele uscată, crăpată pe călcâie și picioare: care este salvarea?

Există multe moduri de a avea picioare frumoase. Principalele probleme cosmetice de aici sunt îngroșarea și problemele legate de pielea uscată. Datorită îngrijirii adecvate, astfel de defecte pot fi tratate eficient. Ce metode poți folosi?

Crema pentru picioare aleasă joacă  un rol important în îngrijirea picioarelor. Eficacitatea ei depinde de mulți factori, dar este extrem de important ce ingrediente sunt într-o anumită cremă. Preparatele pentru îngrijirea picioarelor în care apare vița de vie sunt foarte eficiente. Papaya – un fruct cu proprietăți cosmetice unice – va ajuta, de asemenea, în lupta pentru picioare frumoase și netede. Produsele  cu suc de lămâie și cremele care conțin extract de mușețel vor fi de asemenea de ajutor în îngrijirea pielii picioarelor .

Tratament la domiciliu pentru picioare uscate

Merită să începi îngrijirea cu îndepărtarea pielii uscate în exces. Daca decizi să folosești o pilă electrică – fă acest lucru înainte de baie, pe pielea uscată. Dacă alegi o piatră ponce pentru picioare, cel mai bine o folosești după baie, când picioarele sunt moi.
Următorul pas este hidratarea pielii picioarelor. Poți alege o cremă destinată îngrijirii picioarelor  sau un alt cosmetic pe baza, de exemplu, de uleiuri naturale. Pune-ți șosete de bumbac în picioare și nu le da jos până dimineața. Datorită acestui fapt, cremele sunt bine absorbite.

Îngrijirea adecvată a picioarelor este cheia succesului, iar selecția corectă a produselor cosmetice și efectuarea sistematică a tratamentelor simple este baza pe care nu ar trebui să o uiți.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.