zambesc.com RSS Feed

Lepa Brena in Parcul Rozelor din Timisoara

Pentru cei care nu stiu Lepa Brena este o mare cantareata din fosta Yugoslavie, o vedeta care a facut furori acum 30 de ani. Pe langa acesta aspect Lepa Brena este vedeta care anul trecut ,, ne-a amenintat’’ ca vine sa cante in Timisoara. Ba mai mult a stabilit cateva date exacte, vandut bilete, dar cand sa cante nu a mai venit. Insa acum cateva zile pe contul ei de Facebook a fost postat un anunt care ne ,, ameninta’’ din nou..Adica Lepa Brena are chef de Romania, Timisoara si cica pe 15 iunie va canta in Parcul Rozelor din Timisoara. Iar daca aveti biletele de anul trecut veti primi locuri foarte bune, un fel de locuri pentru zona vip…..

Nu stiu ce sa zic, adica nu as baga mana in foc ca va ajunge pe la noi Lepa Brena, pana in 15 iunie mai sunt ceva zile si e posibil sa uite din nou ce a promis. La fel cum a facut-o si anul trecut de cateva ori. Nu m-ar mira daca in ziua concertului nu s-ar prezenta nimeni, poate doar Lepa Brena si staful ei, asa ca o lectie pentru ea.

Anul trecut multe persoane si-au dat vacantele peste cap din cauza ei, ar fi trebuit sa cante gratis pentru ceea ce a facut…

, , , ,
2 Comentarii
  1. Ana- :

    A zis pe data de 8 mai, 2013

    e frumoasa chiar si acum, imi place mult femeia asta

  2. Bogdan :

    A zis pe data de 9 mai, 2013

    Foare frumoasa


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*