Mergi cu viteza, se confisca masina

Astazi vraciul Ponta a aruncat o petarda, evident fara fum si miros momentan, doar cu oarece iz de creier ars..putin creier si acela ars. Ideea sau petarda e una buna ca doar e copiata de la altii, insa in opinia mea nu se poate aplica la noi. Vraciul propune ca masinile care depasesc o anumita viteza sa fie confiscate…personal sunt perfect de acord. Insa nu prea cred ca vreodata in tara asta se va confisca, pedepsi o puslama a unui activist de partid, indiferent daca e in opozitie sau la putere.

Cat priveste pe restul lumii, adica pe cei care conduc Tico, Logan sau alte mijloace de transport, sigur politia va fi calare pe ei cu lege sau fara lege. Daca ar fi sa urmarim pe cei care ridica masinile parcate neregulamentar de exemplu, am constata ca ,, istetii’ nu ridica niciodata un Q7, A6, X5 sau alte masini accesibile celor care nu prea muncesc…in fine, astept legea cu confiscarea masinilor.

De asemenea astept si detalii, ma gandesc ca nu vor fi atat de prosti incat sa confiste si masinile furate care au mers cu viteza, nu de alta dar daca nu precizeaza in mod special acest lucru, sigur se va gasi cineva de la Politaia Locala sa le confiste si pe acelea.

Mai sunt si masinile inchiriate sau luate in leasing…cu alea ce se intampla ?..la fel se confisca ? Daca e asa atunci multi indivizi care vor dori sa scape de leasing vor merge cu viteza. Plus masinile pe firma….

Daca de maine s-ar aplica legea cu pricina in mod corect, politia ar trebui sa isi deschida un talcioc de masini. Iar in mare parte politistii ar trebui sa ramane si ei fara masinile personale, repet daca am aplica legea. Dar la noi nu se va intampla asa ceva, cel putin nu in urmatorii 50 de ani. Avem reguli pentru cei ,, fara aparare”, cei fara pile, partide si alte cele.

6 comments

  1. Foarte interesanta noua „veste” dar nu si foarte incantatoare. Cred ca atunci cand se hotaraste sa se dea o noua lege ar trebui sa se tina cont de anumite aspecte foarte importante: egalitatea in fata legii si problemele care le-ar ridica lipsa unei legi. Necesitatea aparitiei unei legi ar trebui sa se defineasca si prin importanta subiectului reglementat, daca exista alte probleme sociale care se pot rezolva inaintea acestuia.

  2. nu cred ca se poate asta, mai ales cu legislatia din Romania…sunt doar fantezii, ca ala cu sens unic pe dn1…

  3. La noi in tara totul este posibil si imi place ca ai subliniat chestia cu Masini de inchiriat sau Masini luate in Leasing………………O tara de kkt cu legi de kkt. Bafta si numai bine!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.