Mergi cu viteza, se confisca masina

Astazi vraciul Ponta a aruncat o petarda, evident fara fum si miros momentan, doar cu oarece iz de creier ars..putin creier si acela ars. Ideea sau petarda e una buna ca doar e copiata de la altii, insa in opinia mea nu se poate aplica la noi.

Faci accident cu victima si esti baut, iei 25 de ani de puscarie

Asa suna un proiect legislativ; sincer sunt intru totul de acord cu aceasta propunere, desi nu o vad pusa in aplicare. Exista o groaza de persoane publice, politicieni sau odrasle ale unor astfel de persoane care au comis chiar mai multe accidente dar nu au patit nimic.

La facultate fara bac

Cateva minti luminate de profit s-au gandit sa propuna un proiect de lege care sa permita accesul in invatamantul superior fara bacalaureat.

Ce se intampla cu mamele care isi scot copiii la cersit ?

De multe ori, probabil nimic. In cel mai bun caz intervine politia, protectia copilului. Copilul banuiesc ca este plasat intr-un orfelinat, mama decazuta din drepturi, eventual si un dosar penal. Si gata, problema e (teoretic) rezolvata. Practic…

Legea privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinte proprietate personala

Astazi am aflat de o lege foarte interesanta: Legea privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinte proprietate personala(Legea nr. 15/2003)