Faci accident cu victima si esti baut, iei 25 de ani de puscarie

Asa suna un proiect legislativ; sincer sunt intru totul de acord cu aceasta propunere, desi nu o vad pusa in aplicare. Exista o groaza de persoane publice, politicieni sau odrasle ale unor astfel de persoane care au comis chiar mai multe accidente dar nu au patit nimic. Noua lege daca ajunge sa fie aplicata probabil s-ar aplica doar celor de rand, ca restul sunt protejati, fie ca sunt beti, drogati nu conteaza, pentru ei puscaria e doar pe hartie, adica cu suspendare. As vrea o lege ca afara, vorba cantecului…..dar cum nu suntem afara nicio sansa de egalitate.

Acum in plina campanie electorala toti vor sa demonstreze cat tin ei la noi, cat de protectori sunt cu poporul pe care il pastoresc si culmea, unii chiar ii cred. Parca am fi niste zombii care stau gura casca la niste analfabeti sa le dicteze ce si cum e bine. Iar notiunea de bine e fara sens pentru cei multi, binele merge intr-o singura directie, care e de fapt directia opusa. Deci parerea mea: nu mergeti la vot indiferent ce va promit, ca tot aia primiti. Ar trebui pe viitor ca cei ce vor sa fie alesi sa nu fie alesi prin vot ci printr-un test, ceva in genul unui examen de bac…cred ca am ramane fara primari, senatori si deputati cativa zeci de ani.

11 comments

  1. niciodata tara noastra nu-si va reveni..sistemul este bolnav,chiar daca se schimba legile si presedintele tarii,mentalitatea ramane aceeasi…

  2. Iti dau dreptate ! Nu are rost sa mergi la vot, oricine ar ajunge la putere ar uita de acele promisiuni facute.

  3. Daca nu aveam dreptul la vot, ni-l doream, asa ca il avem, nu il dorim. Cine sa ne mai inteleaga si pe noi si pe politicieni?

  4. Nell : @

    Probabil daca nu aveam drept de vot faceam o revolutie si schimbam tot, dar asa toata lumea e resemnata, totul e fara speranta…Pe cine sa votezi ?

  5. Sunt doua tipuri de legi, pentru mine, tine si restul din clasa noastra si pentru cei ‘mari’ ­čÖé Asta merge de minune pentru noi…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.