La facultate fara bac

Cateva minti luminate de profit s-au gandit sa propuna un proiect de lege care sa permita accesul in invatamantul superior fara bacalaureat. Ce mai conteaza scoala?!… Eu propun sa existe posibilitatea ca si cei cu 8 clase sa urmeze o facultate. Atata hartie pentru tiparit diplome vom mai gasi, de stampilat si semnat diplomele..fara numar ca doar nu doare mana.
Ce vor face absolventii dupa aceea, e alta poveste, dar cu siguranta se vor putea angaja in cateva locuri bine platite, cum ar fi : parlamentar, senator, primar, si chiar pilot….. da,… e corect.
Daca ai absolvit liceul, dar pentru tine Farfuridi e un om de afaceri care are fabrica de farfurii, atunci esti perfect ca dupa absolvirea facultatii sa ocupi postul de pilot automat la Tarom…….Orice este posibil, si totul in numele prosperitatii, bunastarii celor care ne conduc. Ma intreb totusi cei care au luat bac-ul nu ar trebui sa mearga direct la master …. daca am aplica ideea de mai sus?

8 comments

  1. O prostie de idee facuta doar pentru a intra studenti in facultati si a face bani anumiti escroci.

  2. Nu am auzit de chestia asta,dar e o stupizenie.Cum se mai face diferenţa între indivizi?

  3. @ In: Pai cam asta vor…sa scoat din toti numai ingineri si doctori…Ei chiar nu gandesc ca avem nevoie si de oameni pentru clasa de jos sau cea de mijloc?

  4. Ce atata scoala… lumea cu un salariu minim pe economie de ex: 700 de lei pe toata luna iti platesti chiria, intretinerea si mancarea pe o luna… asa ca nu e atat de inportant sa iei bacul sau sa intri la facultate….. PE DRACU cu banii aia nu poti sa faci nimic ce sa de mai muti la garsoniera …..halucinezi baiate, in Romania fara bac esti mort daca nu de ajuta parintii… singura optiune pleaca din tara… sau apucate de furat alte alternative nu sunt scuze.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.