zambesc.com RSS Feed

La facultate fara bac

Cateva minti luminate de profit s-au gandit sa propuna un proiect de lege care sa permita accesul in invatamantul superior fara bacalaureat. Ce mai conteaza scoala?!… Eu propun sa existe posibilitatea ca si cei cu 8 clase sa urmeze o facultate. Atata hartie pentru tiparit diplome vom mai gasi, de stampilat si semnat diplomele..fara numar ca doar nu doare mana.
Ce vor face absolventii dupa aceea, e alta poveste, dar cu siguranta se vor putea angaja in cateva locuri bine platite, cum ar fi : parlamentar, senator, primar, si chiar pilot….. da,… e corect.
Daca ai absolvit liceul, dar pentru tine Farfuridi e un om de afaceri care are fabrica de farfurii, atunci esti perfect ca dupa absolvirea facultatii sa ocupi postul de pilot automat la Tarom…….Orice este posibil, si totul in numele prosperitatii, bunastarii celor care ne conduc. Ma intreb totusi cei care au luat bac-ul nu ar trebui sa mearga direct la master …. daca am aplica ideea de mai sus?

, , ,
8 Comentarii
 1. radu :

  A zis pe data de 1 octombrie, 2011

  Decat sa ia somaj sau sa dea in cap…
  Lasa-i sa aiba ocupatie.

 2. Dan :

  A zis pe data de 1 octombrie, 2011

  O prostie de idee facuta doar pentru a intra studenti in facultati si a face bani anumiti escroci.

 3. Bogdan :

  A zis pe data de 1 octombrie, 2011

  Nu am auzit de chestia asta,dar e o stupizenie.Cum se mai face diferenţa între indivizi?

 4. MarcA :

  A zis pe data de 2 octombrie, 2011

  mda.. acum urmatorul pas e sa dea diploma de inginer doar pt primele 8 clase… ce tampenie

 5. Anu :

  A zis pe data de 3 octombrie, 2011

  Se desfiinteaza invatamantul ori ba pana la urma?

 6. In :

  A zis pe data de 3 octombrie, 2011

  Asta ar mai lipsi… sa intre toti agramatii la facultate

 7. Laurentiu :

  A zis pe data de 4 octombrie, 2011

  @ In: Pai cam asta vor…sa scoat din toti numai ingineri si doctori…Ei chiar nu gandesc ca avem nevoie si de oameni pentru clasa de jos sau cea de mijloc?

 8. Bob :

  A zis pe data de 25 octombrie, 2011

  Ce atata scoala… lumea cu un salariu minim pe economie de ex: 700 de lei pe toata luna iti platesti chiria, intretinerea si mancarea pe o luna… asa ca nu e atat de inportant sa iei bacul sau sa intri la facultate….. PE DRACU cu banii aia nu poti sa faci nimic ce sa de mai muti la garsoniera …..halucinezi baiate, in Romania fara bac esti mort daca nu de ajuta parintii… singura optiune pleaca din tara… sau apucate de furat alte alternative nu sunt scuze.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*