zambesc.com RSS Feed

Parada automobilelor de epoca Mamaia

Astazi am avut norocul sa dau peste o mica expozitie cu masini de epoca. Nu foarte multe masini, insa piese cu adevarat de colectie. Unele dintre masini le-am vazut doar la tv, altele ceva mai comune. Una peste alta evenimentul de la Mamaia, a reusit as spune eu. Insa doar pe jumatate, si aceasta nu din cauza organizatorilor sau a masinilor, ci din cauza publicului care era cam indiferent.

Putini s-au oprit pe faleza sa isi clateasca privirea. Probabil daca era vreun ciolan cu fasole altul ar fi fost interesul. Mare pacat, nu ne place teatrul, nici cartea, nici la muzeu nu prea dam.

Nu stiu care vor fi atractiile pe viitor ? Poate un muzeu al shaormei cu de toate..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*