zambesc.com RSS Feed

Cazare Dubova – Un concediu reusit pe malul Dunarii

Un pesisaj mirific, de-a dreptul fantastic, aer curat, apa si munte. Nu e o descriere a unei statiuni de peste mari si tari. Ci un loc de poveste de pe la noi: Dubova. Locul unde Dunarea danseaza, face piruete, unind cerul cu pamantul. Cazanele Dunarii, o locatie care merita vizitata si aceasta inainte sa vedeti Parisul, Elvetia sau alte locuri indepartate.

Unde ne cazam la Dubova ?

Exista cateva locuri, va recomand locatiile care au ponton, iesire la Dunare. Dincolo de peisaj, baie in Dunare, plimbare cu barca, oricand puteti pescui. Iar pescuitul pe Dunare nu e doar o pierdere de timp, chiar poti prinde peste. In ce priveste cazarea va recomand Casa Maria.

Cazare Dubova Casa Maria

Locatie excelenta si nu doar din perspectiva naturii. Pensiunea este una de clasa, camere moderne, spatioase. Gazda primitoare si atenta. Tot ceea ce ai nevoie la malul Dunarii, iar peisajul e de cinci stele.

Va recomand sa faceti rezervare din timp, altfel este aproape imposibil sa gasiti vreo camera libera. Pentru rezervari la Casa Maria sunati 0722 92 07 22. In rest totul va veni de la sine, distractie, aventura si un peste proaspat, gustos, din Dunare.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*