Cazare Dubova – Un concediu reusit pe malul Dunarii

Un pesisaj mirific, de-a dreptul fantastic, aer curat, apa si munte. Nu e o descriere a unei statiuni de peste mari si tari. Ci un loc de poveste de pe la noi: Dubova. Locul unde Dunarea danseaza, face piruete, unind cerul cu pamantul. Cazanele Dunarii, o locatie care merita vizitata si aceasta inainte sa vedeti Parisul, Elvetia sau alte locuri indepartate.

Unde ne cazam la Dubova ?

Exista cateva locuri, va recomand locatiile care au ponton, iesire la Dunare. Dincolo de peisaj, baie in Dunare, plimbare cu barca, oricand puteti pescui. Iar pescuitul pe Dunare nu e doar o pierdere de timp, chiar poti prinde peste. In ce priveste cazarea va recomand Casa Maria.

Cazare Dubova Casa Maria

Locatie excelenta si nu doar din perspectiva naturii. Pensiunea este una de clasa, camere moderne, spatioase. Gazda primitoare si atenta. Tot ceea ce ai nevoie la malul Dunarii, iar peisajul e de cinci stele.

Va recomand sa faceti rezervare din timp, altfel este aproape imposibil sa gasiti vreo camera libera. Pentru rezervari la Casa Maria sunati 0722 92 07 22. In rest totul va veni de la sine, distractie, aventura si un peste proaspat, gustos, din Dunare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.