zambesc.com RSS Feed

Cand afara e vopsit gardul, nici cafeaua nu place

Cum sa alegi cea mai buna cafea intr-un centru comercial ?

De oarece timp sunt mare amator de cafea. Ba chiar ,,profesionist”, adica nu beau orice . Prefer apa decat sa inghit ceva ce nu imi este pe plac. Ce imi place ? Pai prefer expreso scurt, fara nimic altceva. Iar dintre brandurile de profil ,, merg ” pe Lavazza. Ieri dimineata fiind in trecere prin Pitesti am oprit intr-un centru comercial ca sa beau o cafea buna.

Din pacate de la ,, distanta” mai toti ofertantii erau la fel. Mai putin unul care avea la loc de cinste o reclama la Lavazza. Evident am mers pe ,,Lavazza”, doar ca madam Lavazza nu era acasa, doar poze de pe perete arata ca ar fi trecut prin zona. Nu stiu cum sa numesc metoda ? Sa prostim lumea..Sa pacalim… Sau afara e vopsit gardul, iar inauntru avem cafea la mana a doua..?

Chestiunea nu e ceva nou si nici vechi. E ca la pensiunile care prezinta cea mai cea camera pe facebook. Iar cand ajungi acolo afli ca baia ta este in camera la vecini. Dar ce nu fac unii romani pentru bani..Problema e, pana cand ?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*