Cat de important este hostul pentru site-ul tau ?

In decursul anilor mi-am mutat blogul de vreo 6-7 ori. Si aceasta nu de placere, ci obligat fortat. Cu alte cuvinte serviciile nu prea corespundeau. Adica eu voiam patru stele, dar primeam doua, sau nici atat. Cum hostul este prima veriga care sta la baza unui site, indiferent ca vorbim de un banal blog, site de prezentare sau ditamai magazinul online, toate fara un host de calitate se ,,darama” imediat.

Ce poate fi si mai grav de atat ( mi s-a intamplat personal ), sunt firme de hosting care nu prea mai raspund atunci cand vrei sa te muti. Sau pur si simplu taraganeaza situatia, iti pun diverse intrebari: dar de ce ? haideti ca o sa fie bine… Si altele. Tin cu dintii de site-ul tau, nu te lasa sa il ,, resuscitezi”. Il vor in coma si gata. Ca doar nu ii capat de lume ca site-ul a fost picat doua zile. Iar ei nu au raspuns la mail-urile tale. E de evitat asa ceva, pana la urma astfel de firme nu rezista…Dar totusi se mai gasesc. Azi cu o ,, palarie”, maine sub alta si tot asa. Solutia unei firme cu vechime si asistenta tehnica non-stop e cea mai potrivita alegere. Orice proiect incepe mai greu, iar daca o dam in bara cu hostul, totul poate deveni catastrofa din start.

Ce host iti recomand ?

Cautand un pic pe net, mi-a atras atentia oferta de hosting a celor de la hostx.ro. Au oarece vechime, un feedback foarte bun din partea utilizatorilor. Iar clientii lor nu sunt de colo, colo, de la site-urile unor institutii de top, la firme care au cunoscut succesul exclusiv in online. Dincolo de toate acestea oferta celor de la hostx.ro e pentru orice proiect. Adica se califica din start la gazduire web de calitate.

Cel mai important atu al unui furnizor de hosting

Multi vor merge pe explicatii de genul: sa mi se raspunda rapid la tichete, sa fie un pret ok. Da, sunt importante aceste aspecte, insa si mai important e ,,tratamentul”. Nu ma refer la vreo interventie chirurgicala, sau vreun masaj..Nu e vorba sa fi servit la fel de bine si prompt, indiferent ce pachet de hosting ai platit.

In concluzie daca maine vrei sa iti faci un blog, un magazin online, sau un site de prezentare, i-ati un partener de treaba. Recomand hostx.ro, atat pentru calitatea serviciilor, cat si in ce priveste pretul. Au mai tot timpul pachete potrivite, aranjate, pieptanate pentru mai toate proiectele. De la transfer gratuit de pe vechiul host, pana la oferte ce pot include si pana la 18 luni de web hosting gratuit.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.