zambesc.com RSS Feed

Condusul masinii ne face mai prosti

Daca conduci masina mai mult de doua ore pe zi, risti sa devii retardat!

Nu am facut vreun experiment, si nu e vorba de vreo gluma. Problema e una reala, cel putin asta afirma un grup de oameni de stiinta. Cica, daca exageram cu volanul, intelectul sufera o regresie. Nu stiu pe ce se bazeaza afiramtia oamenilor de stiinta. Insa le-as cam da oarece dreptate. Asta daca ar fi sa analizam ce se intampla in trafic. Oamenii in varsta, femei, ce mai, persoane din toate categoriile o iau razna la volan. Nu conteaza ca e preot sau bunicuta, la volan se transforma intr-un robotel, setat exclusiv pe injuraturi, claxoane si ,, dat din coate” printre masini.

Ceea ce ma nedumereste cel mai mult, sunt restul..Adica cei care au dat de cinsprezece ori pentru permis dar nu l-au luat. Astia la ce nivel sunt cu intelectul?..Sau, toti suntem dusi cu pluta, dar unii merg in alta directie ?
In concluzie daca te vrei intelectual ia-o pe jos sau cu tramvaiul. Altfel risti sa fii mai prost decat ieri.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*