zambesc.com RSS Feed

De ce circula unii pe contrasens ?

Circulatul pe contrasens a devenit sport national, si aceasta fara sa ii socotim pe cei fara permis sau cu permis fals de Spania, Italia. Avem soferi care merg pe contrasens ca asa vor ei, sau asa le spune un pitic care salasluieste pe neuronul lor. Pana nu demult mersul pe contrasens era considerat de multi ca fiind un efect advers dupa ascultat manele in nestire.

Insa nu este asa, astazi in centru Timisoarei, chiar colt cu Primaria Timisoara, un idiot venea pe contrasens. Un idiot care se voia cu pretentii, deh..Mergea la filarmonica. Adica el e cult, e citit, si de aia poate sa mearga pe contrasens. Chiar daca putea sa evite contrasensul facand inca 200-300 metri in plus. Bufonul cu conserva TM 34 AMG, a fost bucuros ca poate bloca circulatia circa 15 minute.. Ca poate asa il aplauda cineva, va fi remarcat, ce mai, poate joca si el intr-un videoclip cu Salam. Sau alt crenvursti care scheauna sa fie bagat in seama.

In concluzie bunul simt, normalitatea, nu mai exista. Idiotii sunt peste tot, si chiar nu conteaza ce preferinte muzicala au, tot idioti sunt. Indiferent de motiv, nu ai nicio scuza sa mergi pe contrasens. Explicatia e una singura: esti idiot.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*