O noua super afacere, contrabanda cu shaorma. Din 2018 se v-a interzice shaorma in Europa

Nu este o gluma, Uniunea Europeana nu mai vrea shaorma. Pur si simplu nu le place, nu o mai vor si gata. Ca sa aibe ,, acoperire”, mai marii de la UE spun ca shaorma nu e sanatoasa. Nu ii contrazic, dar nici alte produse, cum ar fi cele de la McDonalds, KFC, nu sunt mai sanatoase. Nerelevant pana la urma de ce si pentru ce. Cert este ca shaorma are multi adepti in Romania pe care nu ii vad renuntand cu una doua la acest ,, deliciu”. Ca doar mancam oficial peste 10 milioane de shaorma pe an. Neoficial probabil dublu, daca nu mai mult, la shaorma mai rarut se da bon fiscal.

Unde vom manca shaorma din 2018 ?

Probabil multi se gandesc sa faca excursii in zone turcesti, arabesti pentru iubitorii de shaorma. Practic apare o noua nisa turistica. Eu insa nu cred ca mancaciosii de shaorma cu de toate vor avea atata rabdare, incat sa renunte la portia lor zilnica pentru una o data la luna. De la anul shaorma probabil se va vinde alaturi de tigarile fara timbre, petarde, facturi si alte lucruri care cica nu exista in Romania. Asa ca daca o sa vreti o shaorma cu de toate o sa o gasiti in orice piata din Romania, doar ca nu o s-o luati de la vreo tejghea, ci de la doamna cu multe fuste lungi. Si totul va fi la pachet, adica shaorma cu de toate, invelita in niste facturi, bonus un pachet de tigari din Moldova, plus o petarda. Cea din urma se foloseste daca te fugaresc comunitarii locali, sau cum li se mai spune.

Cu alte cuvinte nu vom avea niciodata probleme cu shaorma. Doar o trecem pe lista cealalta, alaturi de tigari netimbrate, bautura si alte cele. Oricum nu prea aduce mare lucru la impozite, ca doar nu poti face bon fiscal daca faci shaorma. Ori una, ori alta, iar cum bonul nu e comestibil, mai toti aleg shaorma.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.