Nimic nu este nou, totul se repeta

Nu e vorba de vreun film vazut in reluare, sau vreo stire expusa in diverse moduri. Nu e vorba de viata, de evenimente, de persoanele care ne influenteaza viata. Toate acestea se repeta, nimic nu dispare, decat pentru scurt timp iar revenirea e tot timpul mai in forta decat inainte. Pentru a nu fi acuzat ca am luat-o prin ,, balarii” o sa vin si cu un exemplu.

Daca va uitati cu atentie la doamna Firea pe cine vedeti ?

Nu trebuie sa fii expert ca sa iti dai seama ca doamna primar Firea dupa vorba dupa port, mai ales dupa vorba duce un pic cu tovarasa Elena. Spun un pic pentru ca eu zic ca a deposit-o pe tovarsa. Firea e cu mai mult tupeu, mai directa cand vine vorba de decizii dictatoriale, mai nesimtita, ce mai, cred ca tovarasa Elena ar fi invidioasa.

Cat priveste pe tovarasul Nicolae, pai nu mai e loc de interpretari. Domnul Dragnea l-a depasit de mult, la toate capitolele. Cat priveste asemanarea la vorba si port, e chiar foarte mare. Ba chiar Dragnea ar putea fi confundat ca fiind tatal.

Noi de astia nu mai scapam veci, si ce e mai grav, clonele sunt si mai periculoase, mai nesimtite. Cine mai urmeaza sa ne viziteze, seful de la cazan ? Ca restul echipei e pe aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.