Iohannis si George Simion, cei mai cautati politicieni … pe internet

O agentie specializata a prezentat topul cautarilor pe Internet in 2023. Potrivit datelor, romanii au fost interesati de Klaus Iohannis, in primul rand, iar pe locul doi, la capitolul politicieni, este George Simion, presedintele AUR. Locurile trei si patru sunt ocupate de Marcel Ciolacu si de Mircea Geoana.

In privinta destinatiilor de cazare preferate in România, Eforie Nord a fost statiunea cea mai cautata. Numarul mediu de cautări lunare in 2023 dupa expresia “Cazare Eforie Nord” a fost de 49500 cautari. Pe locul doi se afla orasul Brasov,

Rețete populare în 2023

  1. Ciorba de Perișoare: Aceasta reteta tradiționala romanească a fost extrem de cautată in 2023, reflectand dorinta oamenilor de a redescoperi și prepara mâncăruri autentice acasă. Românii au căutat în medie in fiecare luna din 2023 de 60500 de ori expresia “ciorba de perisoare”.
  2. Tiramisu: Popularitatea acestui desert clasic italian denota interesul in creștere pentru gastronomia internatională.

Cele mai cautate branduri cautate in 2023 pe Internet au fost, in ordine: Google, Facebook, Youtube, Yahoo, Google Translate, Chat Gpt, Olx, Whatsapp, Dedeman, Emag.

La capitolul divertisment, filmele cele mai cautate pe net au fost Romina, VTM, Barbie, Furios si Iute, Elemental.

Top aplicații descărcate in 2023 din App Store și Google Play:

  1. Temu: Shop Like a Billionaire: Aceasta aplicatie de shopping, nou apăruta pe piața românească, a castigat rapid popularitate datorită ofertelor sale variate si preturilor competitive.
  2. Chat GPT: Această aplicatie inovatoare bazata pe inteligența artificială a atras atenția publicului prin capabilitățile sale de a genera texte, raspunde la intrebari si asista in diferite sarcini, devenind rapid un instrument indispensabil pentru multi utilizatori.

MM

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.