Elon Musk si-a iesit din fire si a injurat

Intr-un interviu cu o publicatie americana, miliardarul i-a trimis naibii pe oamenii de afaceri care au decis sa-si retraga reclamele de pe platforma lui Musk, X (fosta Twitter).

„Go f…k yourself!” – a izbucnit Musk in momentul in care reporterul a ajuns la punctul discutiei legat de reclamele de pe platforma X. In urma unor declaratii considerate antisemite, Musk a fost criticat de o lume intreaga si, drept represalii, mai multe companii mari au anuntat ca-si retrag reclamele de pe plaforma. Excentricul miliardar a avut o replica necuvenita, spun unii, in traducere romaneasca „duceti-va naibii!”.

Expertii in comunicare si presa de stanga din SUA, care ii sunt ostili lui Musk, spun ca e un comportament fara precedent si ca injurarea clientilor e contra productiva. De asemenea, specialistii in comportamente publice spun ca prin injuraturi oamenii elibereaza stres, creeaza legaturi sau imprima o nota de urgenta discutiei. Insa, spun ei, Musk nu se incadreaza in niciuna dintre aceste categorii. Injuraturile, spun specialistii, arata si lipsa de respect si pierderea controlului, iar Musk, cel mai probabil, se incadreaza in aceste ultime doua categorii.

In interviuri sunt rare ocaziile in care o personalitate de top foloseste cuvinte injurioase. Au mai fost doar cateva precedente in ultimele decenii. Insa Elon Musk, asa cum ne-a obisnuit, socheaza. Si in bine, si in rau.

MM

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.