Cea mai sigură aeronavă din lume nu este și cea mai sigură împotriva …furturilor

Se fura si in Air Force One, celebrul avion prezidential!  Jurnalistii care il insotesc pe presedintele SUA in deplasari, la bordul aeronavei, au primit recent un e-mail in care sunt rugati … sa nu mai fure obiecte din avionul prezidential.

Au disparut, de-a lungul timpului, mai multe obiecte din zona rezervata presei. Atunci când președintele american călătorește, este însoțit de treisprezece jurnaliști care au locuri în partea din spate a Boeing-ului.

„Timp de ani de zile, zeci de jurnaliști au strecurat discret în gențile lor, înainte de a coborî din avion, obiecte, de la pahare de whisky și de vin gravate până la aproape orice cu logo-ul Air Force One”, scrie publicatia Politico. La debarcare, din bagajele lor se aud …clinchete suspecte. Nu doar jurnalistii fura din avionul prezidential, ci si politicieni. Despre un senator american se spune ca a luat de la bordul avionului tot ce se putea lua si nu era legat. Iar un jurnalist de renume, fost corespondent al unui mare ziar american, ar fi furat atatea farfurii cu logo-ul Air Force One, incat la petrecerile de acasa putea da asemenea farfurii fiecarui invitat.

MM

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.