O tanara daneza spune ca farmecul ei consta in … mustață și monospranceană

Eldina Jaganjac are 31 de ani si nu se mai epileaza facial din martie 2020. A decis acum patru ani ca femeile sunt discriminate fiindca toata lumea se asteapta de la ele sa se penseze si sa-si epileze puful de deasupra buzei. Asa ca si-a lasat chipul complet natural… din toate punctele de vedere, inclusiv cu parul pe care l-am putea considera gratios. Eldina sustine ca, avand monospranceana si un puf consistent deasupra buzei, atrage barbatii mai mult ca inainte. Iar cei care nu o plac ii fac un serviciu fiindca nu e nevoita sa ii indeparteze pe cei cu gandire conservatoare, spune ea. Tanara daneza afirma ca nu-i pasa de gura lumii si ca se simte chiar mai feminina decat daca s-ar epila, fiindca prin pilozitatea de pe fata iese in evidenta oriunde.

“Comparativ cu barbatii, de la noi, femeile, societatea asteapta sa petrecem mai mult timp in fata oglinzii si sa cheltuim mai mult, pentru a fi acceptate din punct de vedere vizual. Daca un barbat nu se barbiereste sau daca nu-si ingrijeste sprancenele, trece neobservat, in timp ce femeile sunt mereu sub microscop. Vreau sa arat cat de gresita e aceasta conceptie” – spune tanara daneza.

MM

One comment

  1. Sa fim seriosi, trebuie sa ai ceva la cap tu ca barbat sa accepti, fie doar si vizual, sau doar vizual acest chip… Cred ca tipa incearca sa atraga atentia asupra ei, altceva oricum nu poate!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.