In Delta Dunarii vin alte categorii de turisti din cauza Pandemiei

Pandemia a adus anul acesta in Delta Dunarii o alta categorie de turisti, mai exact familii cu copii si corporatisti. Acestia isi doresc sa caute o destinatie interna de vacanta care sa ii ajute sa respecte distantarea fata de alte persoane. Acceseaza neydamn.eu pentru mai multe detalii despre Delta Dunarii.

   Ce tip de turisti au venit in acest an?

„Dacă în anii trecuţi, principalele categorii de turişti care se cazau în camping, în Delta Dunării, erau studenţii şi nostalgicii de Vama Veche, care căutau preţuri mici la cazare, linişte şi izolare, nevoia de distanţare fizică a unor români aduce noi tipuri de turişti în astfel de structuri de cazare, şi anume familiile cu copii, dar şi corporatişti şi tineri care caută destinaţii «cool». Aceste categorii de turişti au înregistrat în această perioadă o creştere cu 20%” s-a mentionat in analiza realizata de un resort din localitatea Sfantul Gheorghe din Delta Dunarii.

Pana anul trecut in camping-ul din Delta Dunarii veneau in principal romanii care iubeau natura si care voiau sa petreaca o vacanta in stil boem. Acestea erau persoane libere care voiau sa petreaca toata noaptea si care nu se temeau de natura si de insectele care misuna prin Delta Dunarii.

De cele mai multe ori aceste persoane adorau natura, linistea si izolarea. „Alături de aceştia, în camping mai veneau şi studenţi, atraşi de preţurile mici, care pornesc de la 19 euro pentru o căsuţă cu două locuri şi de la 8 euro locul de campare cu cortul pentru 2 persoane. Clasificat la 3*, campingul Green Dolphin se află într-o zonă pitorească din Rezervaţia Deltei Dunării – acolo unde Dunărea se întâlneşte cu Marea Neagră, şi dispune de 55 de căsuţe din lemn, acoperite cu stuf, precum şi de posibilităţi de campare pentru un număr de aproximativ 500 de corturi în condiţii normale (180 de corturi în perioada actuală, conform normelor impuse de autorităţi pe perioada pandemiei COVID-19)” potrivit analizei Green Dolphin Camping.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.