De ce nu dau importanta saltelei, proprietarii de hoteluri si pensiuni ?

Circul destul de mult prin tara, am aproape in fiecare oras mare cate o locatie ,, preferata ” unde ma cazez. Nu peste tot este ok, iar in mare parte cea mai mare problema este salteaua care de cele mai multe ori poate fi folosita la orice, dar numai la dormit pe ea nu. Acum sa nu va inchipuiti ca merg la cele mai ieftine hoteluri, minim trei stele, ba chiar patru. Cu toate acestea hotelurile nu dau importanta saltelei. Ori nimeresc pe o scartaitoare pe baza de arcuri, care ba impunge, ba inteapa. Ba dau peste o saltea ortopedica, adica ceva tare, de ai impresia ca dormi pe o scandura. Iar dimineta te simti de parca ai sarit cu prajina toata noaptea.

In ultimul timp am inceput sa intreb atunci cand fac rezervarea, cu privire la confort. Mai in toate situatiile cei de la receptie lauda nu stiu ce investitii, mobilierul, baia si cireasa de pe tort, net gratuit. Dar nimeni nu pomeneste de saltea, daca ii intrebi de saltea habar nu au ce fel de saltea este in hotel. De parca la hotel mergem sa ne holbam la baie si sa ne dam gratis pe net….De dormit ok, in alta parte, cand ajungem acasa :).

Ce-i drept salteaua nu se vede in pliante, poze. Asa ca a fost trecuta pe linie moarta cand vine vorba sa dea un plus locatiei. Cred insa ca in urmatorii ani va deveni principala conditie de triere a hotelurilor. Personal cunosc trei persoane care intreaba despre saltea inainte de rezervare. Sau poate cine stie, vom merge in concediu cu salteaua de acasa :). Asa ca sa fim siguri ca vom avea confort si nu ,, lupte greco romane ” in fiecare noapte :).

One comment

  1. Nu doar la saltea sunt probleme, dușuri înfundate, pereți neizolat, lipsa becuri si multe altele si asta la hoteluri de 4 stele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.