zambesc.com RSS Feed

De 1 mai, la mare

Cum nu aveam altceva mai bun de facut, si cum nu mai vazusem marea de mult, de 1 mai am fost intr-o scurta excursie. Cu trenul.
La 7.30 (estimativ) ma urcam in rapidul de Mangalia. Dezamagit ca trenu nu avea in componenta si vagon restaurant. Pentru ca imi place sa mananc in tren, e asa, relaxant.
In fine, aveau in schimb vagon pentru biciclete. Si nu a avut deloc intarziere.

Asa ca, 4 ore(si un pic) mai tarziu, ajungeam pe tarmul marii.
Am mers decult pe plaja, m-am balacit putin prin apa destul spre foarte rece, (totusi erau nebunii si nebune care faceau si baie), am mancat pe faleza, la malul marii, m-am plimbat, am adunat scoici, am facut poze, am incurcat autobuzul si am ajuns in celalat capat al Constantei, am ajuns intr-un final si la acvariu, m-am plimbat pe langa Cazinou, mai m-am holbat la pescarusi si intr-un final am ajuns din nou la gara.
Iar la 23 (si un pic) eram din nou in Bucuresti.

La capitolul „chestii amuzante”, am nimerit cel mai inutil taximetrist. La modul ca habar nu avea cum se ajunge sau unde e Piata Domenii. Sau biserica Casin.
Noroc ca e scurt si simplu drumul, asa ca l-am putut ghida usor. La prima la stanga, la urmatoarea la dreapta, acum opreste… bv…

, ,
3 Comentarii
 1. DanTzY :

  A zis pe data de 4 mai, 2010

  Mda…ai facut-o si pe ghidu la urma…bv…da sa stii ca asa calatorii nu se uita deloc usor….ti sa ridicat un pic adrenalina si totu’ a fost super…as vrea si eu asa o plimbare… happy big grin

 2. Ursuletzul :

  A zis pe data de 4 mai, 2010

  Norocosule!!! O calatorie cu trenul dureaza, in medie, o vesnicie happy

 3. Ana :

  A zis pe data de 5 mai, 2010

  Eu am facut o vesnicie cu masina pana la Busteni, bara la bara la bara ….. Am ajuns in vreo 4 ore, drum de 1 ora jumate 2 max.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*