Cum devine o femeie, brusc, urata ?

Hai ca e simplu. O femeie devine brusc foarte, foarte urata, hidoasa chiar, atunci cand trebuie sa joace rolul de mireasa.

Coafuri sofisticate, care nu li se potrivesc deloc, care nu stau deloc si pentru care se chinuie ore bune.
Si ziua nuntii ar trebui sa fie ziua in care sunt cele mai fericite.
Fericita cand arati ca muma padurii ? Cam greu de crezut.

16 comments

 1. acest „acatist” al mireselor poate fi benefic la unele 😛 chiar le face mai frumoase :))

  ceva de genu „frumusete pe muchie de cutit”

 2. „muma padurii”…sunt deacord cu tine Andrei…chiar se priveste foarte urit dintr-o parte o mireasa…cu manichiura,pedichiura,coafura,depilare si multe accesorii …draq sa stie la ce le fplosesc toate astea…parc-ar fi niste echibane….cu multe multe decoratiuni….desi astea sunt necesare in ziua nuntii pt o femeie…:)

 3. In general lumea se opreste si admira… in primul rand mireasa la o nunta. Andrei, pe tine cine te-a socat asa tare? Mireasa sau ideea unei nunti? 🙂

 4. eu zic ca are dreptate draqoasa ! la unele face bine ! machiajul mai acopera cosurile ,fondul de ten crapaturile de pe fata, parul cat de cat capata o forma si seamana a par … rochia acopera si ea „formele generoase” (la unele) si macar in ziua nuntii mirele are impresia ca pupa o „alta” ! =))

 5. 🙂 ai fost la ceva nunta recent ? e drept ca la ultima nunta la care am fost mireasa avea niste bucle in par zici ca erau macaroane gigante ,si nu-ti luai ochii de pe freza ei ! =))

 6. Laura…nu m-am referit la toate miresele…ma refer in general la alea care arata in exact ca niste echibane…si atita…nu mi-a placut exprimarea ta…:(

 7. @ DanTzy

  Draga mea, eu nu sunt împotriva a ceea ce ai scris. Nedumerirea mea provine din faptul că nu ştiu ce înseamnă „echibane”…

 8. Asta-i problema…”echibane” e un cuvint din vocabularul moldovenesc si intrucit sunt originara din R. Moldova eu il folosesc ….echibane inseamna un ansamblu de plante uscate de toamna si multe decoratiuni…scuze de confuzia creata…:)

 9. Nunta se face pentru parinti si rude, pentru a le face pe plac tuturor; de multe ori mirii nu se simt deloc bine la petrecere, pentru ca au cu totul alte gusturi decat invitatii.

 10. Andrei…chiar asa urita era???Ce nu ti-a placut cel mai mult la dinsa???:)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.