Miting pentru gestionarea cainilor prin sterilizare, nu eutanasiere!

Initiativa: Miting pentru gestionarea cainilor prin sterilizare, nu eutanasiere! Nu stiu cand are loc si unde. Dar eu as propune alta varianta, mult mai utila Miting pentru gestionarea cainilor prin sterilizare SI eutanasiere!
Pentru ca nu ma ajuta cu nimic daca un caine agresiv care ma musca pe strada este sterilizat. ­čśÉ

6 comments

  1. wow. mai sunt si oameni care gandesc in romania asta. deci frate nu sunt un bun necesar cainii vagabonti, si daca asta este singura optiune pe care o avem sa o aplicam.

    la dracu cu sentimentele lor

  2. Se lauda primariile de ani de zile ca ii sterilizeaza… si cainii circula in haite fara probleme si parca sunt din ce in ce mai multi. Eu cred ca multi dintre ei ar trebui eutanasiati deoarece au diverse boli sau handicapuri, iar cei care sunt cat de cat sanatosi, spalati si deparazitati si lasati spre adoptie o perioada de n zile. Nu ii ia nimeni de acolo sa treaca la eutanasiere. Asa se intampla in toate orasele civilizate. Stiu ca multi dintre voi nu sunteti de acord cu mine dar asta este opinia mea fata de ce am observat in alte orase gen Atena, Budapesta, Viena…

  3. pe vremea lu` ceashca mamaia nu avea voie sa aiba, stand la tara, mai mult de 1 caine. Si in data de … primaria dadea zvon in tara k vin sa omoare cainii … care mai putea ii mai pitea prin beciuri, dar era riscant ca daca te prindea primeai o amenda costisitoare pentru taranul roman.

  4. Saptamana trecuta un coleg de-al meu a venit cu piciorul in gips pt. ca a fost papat de niste caini de cartier vagabonti…

  5. mai am si eu o idee ­čÖé !!! sa-i exporteze ! china … si se rezolva problema !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.