Cum trebuie sa fie barbatul perfect ?

Nu credeam ca o sa aud vreodata o femeie spunand ca exista barbatul perfect. Si totusi se pare ca unii dintre noi indeplinesc toate criteriile si implicit primesc titulatura de barbatul perfect. Zilele trecute asteptam si eu randul in incinta de la finante, unde mai tot timpul este oarece aglomeratie. Doamne tinere, dar mai alese doamne trecute de prima tinerete. Stau la taclale, mai ca mama lu’George Cosbuc cand facea sezatoare.

M-am nimerit sa stau si eu aproape de doua cucoane ferchezuite, ambele spre vreo 60 de ani. Subiectul lor barbatii, din povestea uneia am dedus ca era proaspat ,, combinata”. Iar cealalta era curioasa de cum e noua achizitie, raspunsul celei chestionate a sunat cam asa:

„E perfect, are pensie, ne intelegem si mananca orice. Nu am treaba cu el, mai bine nu se putea.”

Inteleg ca dupa o anumita varsta exista si barbatul perfect. Ceea ce este foarte bine, insa sunt un pic nedumerit…Partea cu pensia e ok, e la moda. Faptul ca se inteleg, da e si acesta un criteriu normal. Dar partea cu ,, mananca orice ”, pai in felul asta toti somalezii or fi barbati perfecti. Psihologii spun ca avem doua mari bucurii, statisfactii, pe lumea asta, iar prima e mancatul. Daca trebuie sa renuntam si la aceasta pentru a fi pe placul femeilor atunci e grav. Noroc ca femeile tinere au alte standarde, ca altfel era si mai complicata viata in Romania.

In concluzie barbatul perfect in situatia 50+ are pensie si papilele gustative extirpate. Generatia mea nu prea are o astfel de sansa, probabil ca extirparea papilelor nu va fi o problema, insa pensie sigur nu va mai fi de unde. Ca se papa acum.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.