Cola green, fara legatura cu gustul de cola

Am testat si eu cola verde sau cola green, nu ca as fi un ,,autorizat” in ale testelor :). Dar in ce priveste cola si pepsi, nu prea am dat gres. Adica prima impresie a fost tot timpul corecta. Iar in general ce nu a avut ,, succes ” cu mine, nu prea a facut furori pe piata :).

Oricum cola green e de ceva vreme pe piata si nu prea se trece, chiar daca se prezinta ca fiind zero zahar, zero calorii, doar stevie. Pentru mine e si cu zero gust, nu prea are ce ii trebuie, nu are nimic de fapt. Prima senzatie care imi vine in minte pentru gustul de cola green e rasuflat, expirat. Zici ca e un pepsi care a stat fara dop la soare o zi intreaga ca o pitipoanca la Mamaia ca poate, poate o baga cineva in seama.

Mai pe scurt, cola green ar trebui sa aibe alte intrebuintari. Cum ar fi : curatat rugina, colorant textil sau pentru stins focul de la gratar ca tot am intrat in sezonul gratarelor. Dincolo de toate acestea, designul ambalajului duce spre solutie anti gandaci, decat o bautura racoritoare. Chiar nu inteleg ce a fost in capul celor de la cola cand au lansat acest produs, sau poate l-au lansat cei de la pepsi ca sa ,, saboteze” cola :).

4 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.