Cele mai inspirate cadouri pentru bărbați

oniogift

De regulă, doamnele sau domnișoarele sunt ceva mai norocoase, deoarece sunt nenumărate ocaziile ca acestea să primească un cadou. Cu toate acestea, nici bărbații din viața noastră, fie că sunt parteneri, tați, frați, șefi, rude, cunoștințe, prieteni și nu numai, nu trebuie să se resemneze, pentru că sunt și ei luați în calcul. Chiar și fără un motiv anume îi poți oferi persoanei iubite un cadou, care să îi arate profunzimea sentimentelor tale, iar dacă nu ai nicio inspirație, nu-ți face griji: avem pentru tine câteva sugestii din care să te inspiri.

Coș cadou personalizat

În ultima vreme, coșurile cadou personalizate se dovedesc perfecte atunci când vine vorba despre un cadou inspirat. Prin urmare, alege pentru coșul tău cadou acele produse care știi că îi plac, și pe care le va folosi cu siguranță. Poți alege cosmeticele lui preferate, sau poate ceva gustări și o sticlă de băutură, eventual un coș cu produse tradiționale… Sunt atât de multe variante, încât este imposibil să nu găsești ceva pe placul lui.

Set decantor

Orice bărbat apreciază o băutură fină, iar pentru asta are nevoie de un set decantor. În plus, un astfel de cadou este prilej de mândrie față de cei care îi trec pragul casei, deoarece îi oferă prilejul de a le arăta și celorlalți cât de stilat este el, atunci când mai rămân vreo două ore, la un ”pahar de vorbă”. Pentru un set decantor de bună calitate, dar și pentru alte cadouri de neuitat, vezi și idei de cadouri pentru bărbați de la OnioGift.ro.

O vizită la un barbershop

Nu doar femeile acordă importanță felului în care arată. Mai nou, și bărbații sunt tot mai preocupați de aspectul lor fizic, așa că o programează-i o vizită la un barbershop, sau oferă-i un voucher cadou. Cu siguranță va fi un cadou pe placul lui, dar și al tău, pentru că va arăta bine, pentru tine!

Ochelari de soare de calitate

Sezonul estival a început, așa că poți profita de acest prilej pentru a-i oferi o pereche de ochelari de soare, mai ales dacă știi că este genul care să aprecieze acest accesoriu. Evident, alegerea ta trebuie să se îndrepte către un produs de calitate, nu orice sticlă colorată pe care o găsești pe tarabe. Vizitează un magazin care comercializează așa ceva, sau chiar unele site-uri de pe internet, și vezi care sunt sugestiile lor, sau poate chiar poți beneficia de unele oferte speciale și reduceri la fel de atractive.

O băutură fină

Aminteam ceva mai sus de un set decantor, ca fiind o sugestie de cadou perfect pentru bărbați. Dacă deja are așa ceva, atunci cumpără-i o sticlă de băutură fină, despre care știi că îi place, și pe care o va aprecia în mod deosebit, adăugând-o în colecția sa din minibarul de acasă.

Gadget-uri

De regulă, bărbații adoră tehnologia, iar pe măsură ce cresc, jucăriile copilăriei sunt înlocuite cu gadget-uri… mai mult sau mai puțin utile. Dar satisfacția că le are, nu poate fi înlocuită cu nimic. Prin urmare, fă-ți puțin timp și vizitează site-uri de unde poți cumpăra astfel de produse, și găsește unul care să fie în același timp funny, util și nici prea scump, și iată cum găsești cadoul perfect!

Cadouri personalizate/haioase

Dacă sugestiile de mai sus nu sunt chiar pe placul tău, atunci cu siguranță niște cadouri personalizate, create chiar de tine, sau măcar după ideile tale, sunt o sugestie perfectă. Un tricou personalizat, o cană inscripționată cu un text care pentru voi are o anumită semnificație, chiar și un breloc cu un mesaj scurt, dar la obiect sunt o idee bună. Mesajele pot fi și haioase, fără să jignească însă. De asemenea, niște obiecte hand-made, create chiar de tine, îl vor impresiona cu siguranță, așa că poți încerca și așa ceva!

Un parfum bun

La prima vedere, pare o idee destul de banală. Cu toate acestea, specialiștii în relații sunt de părere că atunci când îi oferi partenerului sau cuiva drag ție o sticluță de parfum, este cea mai bună modalitate de a-i transmite că îl iubești. Prin urmare, nu renunța la acest cadou, pentru că nu este deloc unul clișeistic, ci este perfect pentru a-i face ziua mai bună. De fiecare dată când va folosi parfumul, se va gândi la tine și va zâmbi. Evident, alege marca lui preferată, sau dacă nu o știi, alege unul de firmă, de bună calitate. Pregătește-te în acest caz să scoți mai mulți bani din buzunar.

Cărți

Pentru cei care iubesc să citească, nu există cadou mai potrivit decât o carte bună. Așadar, ai găsit cel mai bun cadou pentru bărbatul special din viața ta. Observă-i lecturile preferate, vezi care este genul de literatură care îl pasionează, dacă are sau nu un autor preferat, și apoi, colindă librăriile sau comandă de pe net un set de cărți care îi vor face mare plăcere să le citească!

Te-ai hotărât? Ai găsit până la urmă cadoul perfect? Nu-ți face griji, vei reuși cu siguranță în ceea ce ți-ai propus!

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.