zambesc.com RSS Feed

Retroparada Toamnei 2016 – Probabil cea mai reusita expozitie auto de epoca din Timisoara

Astazi la Timisoara tocmai in ,, buricul targuui” s-a desfasurat Retroparada Toamnei. Cu alte cuvinte intalnirea pasionatilor de masini vechi. De cativa ani nu ratez acest eveniment, astfel ca cel de azi as putea spune ca a fost cel mai bun. Adica multe masini, si nu e vorba de orice masini…Si foarte multi vizitatori.

parada-auto-epoca-timisoara-2016

Ce-i drept trebuie sa recunoastem ca ne-au salvat sarbii. Mare parte dintre masinile venite sa defileze in Timisoara au fost de pe alte meleaguri. Este vorba de o echipa numeroasa venita tocmai din Serbia, dar si alti pasionati care au autoturismele inmatriculate in Arad, sau in Caras Severin. Una peste alta a fost super ok, iar noi am putut sa vedem in realitate bijuterii pa patru roti.

excalibur-retro-parada-timisoara

retro-parada-timisoara

Unele de prin anii 20, altele de productie mai recenta, dar serie foarte limitata, cum a fost un Excalibur din anii 80, precum si alte masini si motociclete peste care au trecut vremurile, dar nu si vremea lor happy .

, ,
2 Comentarii
  1. Reni :

    A zis pe data de 4 noiembrie, 2016

    Foarte frumoase masinile din imagini.

  2. fride :

    A zis pe data de 5 ianuarie, 2017

    Doar pasiune se citeste pe chipurile participantilor la aceste evenimente .


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*