Targul Bucurestilor

Zilele trecute fiind cu treaba prin Bucuresti, am dat intamplator peste un eveniment frumos. Este vorba de Targul Bucurestilor, eveniment in premiera, adica la prima editie. Fiind prImul eveniment de gen din Bucuresti la care particip, nu as putea sa il compar cu nimic.

targul-bucurestilor-2016

Daca ar fi sa il descriu in cateva cuvinte as spune: interesant, autentic, bun gust. Evident nu este un eveniment care sa placa tuturor, dar daca va place mancarea traditionala, antichitatile, hainele traditionale sau ceramica romaneasca, atunci, Targul Bucurestilor poate fi o locatie interesanta. In plus locatia face toti ,, banii ” pentru un turist, sa sorbi un pahar de must proaspat stors in fata Casei Poporului nu se intampla chiar asa de des.

targul-bucurestilor

targ-casa-poporului

targ-piata-constitutiei

Meritul este al organizatorilor, iar regula pentru ca un astfel de eveniment sa fie reusit e una extrem de simpla: mai putine lucruri made in China. Daca ne-am obisnuit ca mai peste tot tarabele sa aibe 90% marfa chinezeasca, de data asta a fost invers. Poate la anul va fi zero marfa de import. Dupa cum se vede si in imagini cel mai mare succes l-au avut locurile cu mancare, iar ,, poale in brau” made in Moldova, au batut tot. Probabil or fi fost unii nostalgici dupa gustul din copilarie..Daca e asa, atunci, multi, multi moldoveni sunt prin Bucuresti :).

targ-traditional-bucuresti

targul-bucurestilor-2017

Una peste alta evenimentul a fost o reusita..Poate ajung si la anul :)….Doar sa nu se transforme pana atunci in ceva ,, traditional romanesc „…Exclusiv mici, pizza si bere :).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.