zambesc.com RSS Feed

Targul Bucurestilor

Nici un comentariu

Zilele trecute fiind cu treaba prin Bucuresti, am dat intamplator peste un eveniment frumos. Este vorba de Targul Bucurestilor, eveniment in premiera, adica la prima editie. Fiind prImul eveniment de gen din Bucuresti la care particip, nu as putea sa il compar cu nimic.

targul-bucurestilor-2016

Daca ar fi sa il descriu in cateva cuvinte as spune: interesant, autentic, bun gust. Evident nu este un eveniment care sa placa tuturor, dar daca va place mancarea traditionala, antichitatile, hainele traditionale sau ceramica romaneasca, atunci, Targul Bucurestilor poate fi o locatie interesanta. In plus Citeste in continuare…

, ,

Eveniment organizat la restaurantul Daf Junior – Experienta cu gust amar

Nici un comentariu

Doriti sa organizati un eveniment la restaurant Daf Junior de langa Timisoara? Pai atunci cand stabiliti detaliile cereti totul in scris, semnat, stampilat. Altfel s-ar putea sa aveti neplaceri.

O cunostinta a facut rezervare la Restaurantul Daf pentru un eveniment, mai precis o logodna. Toate bune si frumoase, locatia arata foarte bine. S-au inteles la detalii cu responsabilul restaurantului. Au primit acceptul sa aduca o bautura de casa la eveniment. Ca asa se obisnuieste la astfel de evenimente. Multi vor sa guste ceva natural, artizanal. Toate bune si frumoase.

Restaurant Daf Junior Timisoara

A venit si ziua evenimentului, lume, lume, toti veseli si voiosi <: -P . Dupa cum era intelegerea, viitorul mire isi dirija oamenii cu sticlele pe mese, cand i se atrage atentia ca nu se poate cu bautura Citeste in continuare…

, ,