Eveniment organizat la restaurantul Daf Junior – Experienta cu gust amar

Doriti sa organizati un eveniment la restaurant Daf Junior de langa Timisoara? Pai atunci cand stabiliti detaliile cereti totul in scris, semnat, stampilat. Altfel s-ar putea sa aveti neplaceri.

O cunostinta a facut rezervare la Restaurantul Daf pentru un eveniment, mai precis o logodna. Toate bune si frumoase, locatia arata foarte bine. S-au inteles la detalii cu responsabilul restaurantului. Au primit acceptul sa aduca o bautura de casa la eveniment. Ca asa se obisnuieste la astfel de evenimente. Multi vor sa guste ceva natural, artizanal. Toate bune si frumoase.

Restaurant Daf Junior Timisoara

A venit si ziua evenimentului, lume, lume, toti veseli si voiosi <:-P . Dupa cum era intelegerea, viitorul mire isi dirija oamenii cu sticlele pe mese, cand i se atrage atentia ca nu se poate cu bautura din afara, ci doar de la barul restaurantului.

– Pai si intelegerea ?

– Ce intelegere ?

– Cand am facut rezervarea m-am inteles sa vin si cu ceva bautura de casa.

– Nu se poate, persoana cu care ati vorbit nu este, iar noi nu acceptam.

Si asa a inceputul ,, cheful ”, cu alte cuvinte Restaurantul Daf tocmai i-a tras un sut in fund clientului. Sa nu mai vorbim ca poate unii in astfel de situatii nu ar fi avut suficienti bani de achitat nota la sfarsit. Nu era cazul, insa toti ne facem calcule, iar o ,, strangere cu usa ” nu e tocmai ok. Nu poti sa te muti in ziua evenimentului cu invitatii in alta parte, esti obligat sa ,, inghiti” ce ti se baga pe gat.

In fine, pana la urma amicul meu s-a conformat, a urmat cheful, toata lumea parea ca a uitat de incident. Mai spre finalul evenimentului viitorul mire a cerut sa se aduca si prajitura, doar aceasta mai lipsea.

– Ce prajitura ? Veni prompt raspunsul.

– Prajitura adusa de nasi si pe care v-am dat-o sa o tineti la rece.

– Pai nu mai este, noi am crezut ca e pentru noi si am mancat-o impreuna cu colegii.

Acesta a fost unul din momentele in care cei ce asistau la conversatie au crezut ca sunt la camera ascunsa :-O . Din pacate nu era asa, era doar un eveniment organizat la Restaurantul Daf din Giroc. Pare o intamplare desprinsa din filmele cu prosti, dar e mai degraba o intamplare cu nesimtiti. Altfel nu stiu cum sa ii numesc pe cei care s-au ” autopremiat ” dupa ce nu au respectat o intelegere.

In concluzie daca organizati un eveniment la Daf, puneti totul pe hartie. Si mare atentie cu ce intrati pe acolo, sa nu se inteleaga ca e ,, cadou ” pentru angajatii Daf. Altfel poate va treziti ca va pleaca vreunul cu masina, sau poate altul face o tura cu mireasa :).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.