Telefoane gratuite, tablete gratuite, televizoare gratuite

Cuvantul gratuit este cel mai des folosit in campaniile promotionale din ultimul timp. Iar daca ar fi sa privim un pic in timp, in urma cu circa 15 ani nu exista asa ceva. Imi aduc aminte ca aveam un telefon Ericsson cat o caramida si nu reuseam sa il schimb cu altceva. Iar povestile unor cunoscuti ca in Germania primesti telefon gratuit sau il cumperi la pret simbolic mi se pareau sf-uri. Acum insa la fiecare colt de strada dai de ceva ,, gratuit ”.

Unele firme ofera obiecte in mod gratuit, altele gratuit pus in ghilimele. De exemplu in Timisoara la magazinul Timflex primesti o perna decorativa fara sa cumperi nimic, trebuie doar sa incerci saltelele. Firmele de telefonie, mai toate te opresc pe strada pentru a-ti da un telefon ,, gratuit”. Ba unele iti dau laptop, tableta si mai nou am auzit o reclama care anunta ca poti primi si un televizor Samsung gratuit.

Ma intreb ce va fi peste cativa ani, ce oferte vom primi? Probabil se va ajunge la casa gratuita, masina, plus doua amante daca te insori. Iar la electrica cand vei plati factura te vor astepta doua tailandeze sa iti faca un masaj. Sau poate ajungem ca si grecii si vorbim singuri pe la bancomate.

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.