zambesc.com RSS Feed

Auchan nu are creier

In ultimile 4-5 luni la fiecare vizita prin Auchan am verificat daca este vreo urma de creier prin zona. Rezultatul, creier zero, am inceput cautarile si prin alte locatii din Timisoara, Kaufland, Billa, rezultatul a fost acelasi. Nimeni nu avea creier. Nu va speriati nu m-am apucat de evaluat IQ celor de la Auchan sau Billa happy , ci e vorba de latura gurmanda.

De cateva luni caut sa cumpar creier, pentru gatit evident, dar fara succes. Mai peste tot gasesti rafturi pline cu de toate, de la carne de iepure made in Ungaria, pulpa de cangur, la peste care candva inota pe Nil. Dar nu gasesti o portie de creier. Acum ceva timp puteai gasi in Auchan, dar se pare ca s-a ,, terminat” creierul. Mi se pare ciudat, ma intreb ce se intampla cu portile de creier care ajungeau in magazine, unde se duc acum ?

Iata cateva variante care e posibil sa stea la baza crizei de creier :

– PSD -ul este in criza iar Ponta a ordonat ca toti sa isi bage creierii in cap.
– Cei care au cazut la bac, s-au gandit ca o fi din lipsa de creier, in consecinta au trecut la dieta cu creier, poate se prinde ceva de ei.
– Manelistii au ramas fara inspiratie, iar Mama Omida le-a recomandat creier de cinci ori pe zi.

Unde este creierul de altadata happy ?

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*