Astazi poti deveni mai bogat cu 5,4 trilioane de dolari

Nu este o gluma, orice pamanatean poate deveni mai bogat cu cateva trilioane de dolari. Astazi trece un meteorit pe langa pamant, si nu e vorba de orice meteorit ci unul care contine foarte multa platina. Daca ai norocul sa te nimereasca, ala esti. In secunda doi esti cel mai bogat pamantean. Restul nu mai conteaza, iti dai seama ce invidiosi o sa fie vecinii, cat o sa barfeasca pe seama norocului tau. Pentru amatorii de platina care se gandesc sa o transforme in cazane de fier tuica sau sa duca platina la fier vechi am sa ofer cateva repere: Asteroidul are o dimensiune de circa 452 metri pe 1011 metri si vreo 90 de milioane de tone greutate. Cu alte cuvinte va trebuie oarece spatiu, daca nu vreti sa impartiti cu vecinul platina. Eu zic sa va apucati de cumparat teren, astfel va cresc si sansele sa nimereasca meteoritul una din proprietatile voastre.

Din ultimile informatii se pare ca cetatenii de la Strehaia au inceput sa isi adune neamurile plecate prin strainataturi pentru a-i ajuta la dezmembrat meteoritul. Aceasta dupa ce mama Omida a prezis ca la ei va veni meteoritul. Ba unii au inceput sa ia comenzi de turnulete din platina, cazane, burlane, ceaune, cruci, chiar si cripte. Clanurile tiganesti din alte zone au inceput sa faca scandal, acestea cer si ei sa li se trimita un meteorit. Altfel ameninta ca vor da Comunitatea Europeana in judecata si nu e corect. Si ei au dreptul sa fie loviti de un meteorit.

Daca in drumul vostru dati peste doi tigani care se bat cap in cap, nu va speriati. Se antreneaza pentru cand ii va lovi meteoritul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.