zambesc.com RSS Feed

Eveniment organizat la restaurantul Daf Junior – Experienta cu gust amar

Nici un comentariu

Doriti sa organizati un eveniment la restaurant Daf Junior de langa Timisoara? Pai atunci cand stabiliti detaliile cereti totul in scris, semnat, stampilat. Altfel s-ar putea sa aveti neplaceri.

O cunostinta a facut rezervare la Restaurantul Daf pentru un eveniment, mai precis o logodna. Toate bune si frumoase, locatia arata foarte bine. S-au inteles la detalii cu responsabilul restaurantului. Au primit acceptul sa aduca o bautura de casa la eveniment. Ca asa se obisnuieste la astfel de evenimente. Multi vor sa guste ceva natural, artizanal. Toate bune si frumoase.

Restaurant Daf Junior Timisoara

A venit si ziua evenimentului, lume, lume, toti veseli si voiosi <: -P . Dupa cum era intelegerea, viitorul mire isi dirija oamenii cu sticlele pe mese, cand i se atrage atentia ca nu se poate cu bautura Citeste in continuare…

, ,

Restaurantul Daf Junior – locul unde stai 2 ore dupa o salata

1 Comentariu

Restaurantul Daf este o locatie cunoscuta pentru timisoreni, personal am inceput sa evit locul. Dar se mai intampla sa ies cu cineva la masa care tine mortis sa mergem la Daf. Problema e ca in ultimul timp lucrurile nu au fost ok. Indiferent ca e aglomerat sau nu ceva nu merge ok in aceasta locatie. Ba felul doi vine mult dupa felul intai, ba uitam ceva si vine incomplet. Sau cum s-a intamplat ieri, pur si simplu ne-au tinut aproape doua ore pana sa ne serveasca. Asta desi alti clienti care au venit dupa noi, au fost serviti, ba chiar unii au terminat, plecat, iar noi inca asteptam comanda. In fine au uitat de noi, sau poate au plasat comanda la bucatarul care nu mai lucreaza de un an acolo, asteaptau sa creasca salata, ciupercile ?..Nu stiu.

restaurant Daf

Restaurantul Daf isi bate joc de clienti Citeste in continuare…

, , ,