Restaurantul Daf Junior – locul unde stai 2 ore dupa o salata

Restaurantul Daf este o locatie cunoscuta pentru timisoreni, personal am inceput sa evit locul. Dar se mai intampla sa ies cu cineva la masa care tine mortis sa mergem la Daf. Problema e ca in ultimul timp lucrurile nu au fost ok. Indiferent ca e aglomerat sau nu ceva nu merge ok in aceasta locatie. Ba felul doi vine mult dupa felul intai, ba uitam ceva si vine incomplet. Sau cum s-a intamplat ieri, pur si simplu ne-au tinut aproape doua ore pana sa ne serveasca. Asta desi alti clienti care au venit dupa noi, au fost serviti, ba chiar unii au terminat, plecat, iar noi inca asteptam comanda. In fine au uitat de noi, sau poate au plasat comanda la bucatarul care nu mai lucreaza de un an acolo, asteaptau sa creasca salata, ciupercile ?..Nu stiu.

restaurant Daf

Restaurantul Daf isi bate joc de clienti

Pot sa trec peste gresala unui angajat, se intampla, dar nu pot sa trec peste un serviciu prost pana la capat. Adica ai gresit, ok, este omeneste, incearca sa repari. Niste texte de genul : nu e vina mea si farfuriile trantite pe masa dupa doua ore nu e chiar ok. E chiar jenant, nu asteptam nicio facilitate, ci doar bun simt si un zambet. Ar fi fost suficient. Dar probabil ca noi eram vinovati ca am trecut pe acolo. Iar cucoana care ne servea probabil era in aceea perioada a lunii, sau poate i s-a parut ca suntem de la banca unde are ea datorii. Sau poate ne-a confundat cu individul care i-a rupt fasul ei cel mai bun pe care scrie mare Gugucii…Habar nu am si nici nu ma intereseaza, eu platesc si vreau doar un serviciu decent, nimic mai mult.

Din pacate multe restaurante, firme care ofera servicii incep bine, adica clientul pe primul loc. Iar dupa un timp in care cumuleaza 2-3 lei nu ii mai intereseaza ce se intampla, ca doar merge si asa. E o gandire daunatoare si multi au platit scump pentru astfel de comportament. Sper sa nu fie si cazul Restaurantului Daf, locatia e una frumoasa si ar fi pacat sa inceapa lumea sa il ocoleasca .

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.