Tu cat stai la bancomat ?

Nu am stat niciodata sa imi cronometrez timpul petrecut la bancomat, aproximez ca imi ia undeva intre 1 si 3 minute. Problema e ca mai tot timpul cand ajung la bancomat am doua, trei persoane care sunt in fata mea, ceea ce nu ar fi o problema pana la urma, doar ca unii dintre ei stau mai mult de 10 minute calare pe ,,televizorul” cu bani.

cat stai la bancomat

Sunt persoane in varsta pe care ii inteleg, dar restul ce naiba fac la bancomat? Nu exagerez daca spun ca am stat si 20 – 25 minute dupa cineva care nu se mai satura in a da la taste.

Ce ar putea sa faca unii la bancomat ?

– Sa astepte sa prinda cirese, sau lamai, ca la pacanele, poate asa isi dubleaza suma.
– Poate vor sa intre pe facebook, au ceva care trebuie postat urgent.
– Poate incearca sa dea o dedicatie pe postul tv de manele.
– Comanda o cafea, doar ca ,,aparatul de cafea” nu le da pahar si atunci asteapta poate vine cineva cu paharul .
– Vor sa scoata cei 50 de bani aflati in cont, dar bancomatul se opune.
– Poate unii vor un imprumut si incearca sa convinga bancomatul afisandu-se cu cate doua ceasuri la mana, lant la gat si telefon de fite..Poate, poate, bancomatul se va indupleca si le va ,, scuipa ” suma fara numar.
– Sau poate unii masoara bancomatul pentru a se asigura ca le intra in portbagaj la noapte cand vor veni dupa el.

Habar nu am de ce unii stau la bancomat ca la moaste, oricum as calcula tot nu reusesc sa justific cele 20 de minute petrecute de unii la bancomat. Sau poate eu habar nu am iar ei joaca sah cu bancomatul.

6 comments

  1. Am patit-o si eu de nenumarate ori! Si cel mai ciudat e ca omul ala care sta minute in sir butoneaza intr-una! De parca bancomatul ar avea cateva mii de sub-meniuri sau optiuni, si nu se mai satura din „navigat” prin acel soft incredibil de amplu!

  2. Ai zis’o bine p’asta ” – Sau poate unii masoara bancomatul pentru a se asigura ca le intra in portbagaj la noapte cand vor veni dupa el.” :))

    Am zile cand vreau sa scot si de la bancomat, cateva hartii amarate sa beau o cafea ceva si prind cate o coada de ma plictisesc asteptand.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.