Bancomatele de la Banca Transilvania vorbesc si in maghiara

Astazi am constatat ca la bancomatul Bancii Transilvania a mai aparut o ,, limba”. Si nu e vorba de limba vreunei piti care a incercat sa rezolve bancomatul cu limba in speranta ca acesta va fi un ,, domn” generos. Ci de o noua ,, limba”, si nu una oarecare, ci una extrem de circulata: maghiara. Da, maghiara este o limba internationala foarte circulata, din Tokio la Moscova toti betivii…

Tu cat stai la bancomat ?

Nu am stat niciodata sa imi cronometrez timpul petrecut la bancomat, aproximez ca imi ia undeva intre 1 si 3 minute. Problema e ca mai tot timpul cand ajung la bancomat am doua, trei persoane care sunt in fata mea, ceea ce nu ar fi o problema pana la urma, doar ca unii dintre ei stau mai mult de 10 minute calare pe ,,televizorul” cu bani. Sunt persoane in varsta…

Bancomat Raiffeisen cu surprize

Ne-am obisnuit sa auzim tot felul de experiente neplacute in ceea ce priveste bancomatele, insa am o cunostinta care acum cateva zile a avut o supriza placuta. Mai exact a vrut sa retraga 300 de lei, iar bancomatul i-a dat 600 de lei.

Bancomatul si pensionarii

Sunt obisnuit sa platesc ori de cate ori se poate cu cardul, insa nu peste tot exista aceasta posibilitate. Astfel sunt obligat sa recurg la bancomat.

Upgrade pentru bancomatele Raiffeisen

Bancomatele Raiffeisen erau unele din cele mai prost gandite bancomate. Spre exemplu, vroiai sa vezi cati bani ai pe card. Inroduceai cardul, introduceai pinul si alegeai unde sa vezi soldul (pe ecran sau imprimat pe hartie). Dupa care gata, nu mai puteai efectua nici o operatiune. Trebuia sa scoti cardul si sa incepi cu povestea de la capat. Acum, gata, si-au upgradat si ei software-ul bancomatelor.

BCR s-a tinut de cuvant si mi-a inapoiat banii

Acum aproape doua luni, cand banii mi-au ramas blocati in bancomat, am fost si am depus o contestie la BCR. Si mi s-a spus ca in maxim 120 de zile o sa rezolve. Dar probabil ca in 30 de zile banii or sa fie restituiti. Zile lucratoare.

Ce se intampla daca banii raman blocati in bancomat ?

Cel mai important, te rogi sa se rezolve problema. ;)) Cum nimic pe lumea asta nu e perfect se poate intampla ca un bancomat sa se defecteze. Si nu iti mai dea banii. Cel putin eu am patit-o. Dar sa o iau de la inceput.