Upgrade pentru bancomatele Raiffeisen

Bancomatele Raiffeisen erau unele din cele mai prost gandite bancomate. Spre exemplu, vroiai sa vezi cati bani ai pe card. Inroduceai cardul, introduceai pinul si alegeai unde sa vezi soldul (pe ecran sau imprimat pe hartie). Dupa care gata, nu mai puteai efectua nici o operatiune. Trebuia sa scoti cardul si sa incepi cu povestea de la capat.
Acum, gata, si-au upgradat si ei software-ul bancomatelor.

Dupa ce verifici soldul ai optiunea de a continua cu alte operatiuni, fara a fi nevoie sa scoti cardul si sa il introduci din nou. Cum e la majoritatea bancomatelor normale.
Bine, s-a schimbat putin procedura. Adica te lasa sa navighezi prin menu, si doar la sfarsit, cand trebuie sa efectueze operatia selectata iti cere sa introduci pin-ul.

Legat de PIN, acum poti sa il schimbi direct din menu-lu bancomatului. Si pui un numar pe care il poti tine minte mai usor.
Dar cea mai buna chestie pe care au facut-o acum e sa iti afiseze soldul disponibil dupa ce ai retras o suma de bani. Inainte, pe chitanta, nu iti afisa decat suma pe care ai retras-o. Acum e afisata de asemenea si suma disponibila care a mai ramas in cont.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.