Raiffeisen isi mareste domeniul de activitate ?

Dupa succesul obtinut in domeniul bancar si colaborarea cu firme din domeniul asigurarilor medicale, Raiffeisen ataca si un alt domeniu de activitate.

Vreti o asigurare medicala de la Alico?

Primesc acum un apel de la 0374100001. Cum prima data nu am reusit sa raspund, acum eram curios sa vad ce vor. Erau de la Alico. Vroiau sa imi faca o asigurare medicala. O las pe doamna de la capatul celalat al firului sa isi spuna povestea.

Sa vedeti ce incompetenti lucreaza la Raiffeisen

Toata aventura incepe simplu. Cardul meu de la Raiffeisen expira la sfarsitul lui octombrie. Era insa o mica problema. Cand mi-am facut cardul, l-am facut in Moreni. Iar acum, cand se emitea un nou card, se emitea tot in Moreni. Iar eu vroiam sa il ridic din Bucuresti. Nu suna complicat, nu?

Upgrade pentru bancomatele Raiffeisen

Bancomatele Raiffeisen erau unele din cele mai prost gandite bancomate. Spre exemplu, vroiai sa vezi cati bani ai pe card. Inroduceai cardul, introduceai pinul si alegeai unde sa vezi soldul (pe ecran sau imprimat pe hartie). Dupa care gata, nu mai puteai efectua nici o operatiune. Trebuia sa scoti cardul si sa incepi cu povestea de la capat. Acum, gata, si-au upgradat si ei software-ul bancomatelor.

Biciclete, la Orange

Daca ati vazut in fata la Orange (pe la Victoriei, pe acolo) un maldar de biciclete sa nu credeti ca sunt de inchiriat. Nu, sunt disponibile doar pentru angajatii Orange. Informatia asta e bonus, sa nu bateti drumu degeaba pana acolo. Si in fata la Raiffeisen am vazut aceleasi biciclete. Bine, nu erau portocalii ca la Orange si galbene. Dar banuiesc ca si acolo e aceasi poveste.

E foame mare la banci

La Raiffeisen, comision interogare sold la bancomatele proprii 0,3 lei. Intelegam sa te taxeze daca mergi la bancomatele altor banci. Dar si la bancomatele proprii…

Cu ce mi-am pierdut ieri 2 ore

Simplu. M-am tot chinuit sa imi cumpar un joc de pe N-Gage. Si mai precis, Mega Monsters. Bestial joc. Intru pe telefon, dau buy (datele cardului erau deja salvate acolo de cand am cumparat alte jocuri) si ma trezesc cu un frumos mesaj: „Your payment was refused by our billing system”.

Ce se intampla daca banii raman blocati in bancomat ?

Cel mai important, te rogi sa se rezolve problema. ;)) Cum nimic pe lumea asta nu e perfect se poate intampla ca un bancomat sa se defecteze. Si nu iti mai dea banii. Cel putin eu am patit-o. Dar sa o iau de la inceput.

M-a zapacit Raiffeisen-ul

Bine, nu banca, ci baietii care incearca sa faca si ei un ban cinstit. Furand banii de la fraieri. ;))

Cum sa iti faci un cont PayPal in Romania

Nu stii cum sa iti faci un cont PayPal in Romania ? Nu te speria, e relativ simplu daca ai : o conexiune la internet, o adresa de email, un card cat de cat acceptabil si pe cineva care sa iti traduca instructiunile din engleza in romana.