zambesc.com RSS Feed

Raiffeisen isi mareste domeniul de activitate ?

Nici un comentariu

Dupa succesul obtinut in domeniul bancar si colaborarea cu firme din domeniul asigurarilor medicale, Raiffeisen ataca si un alt domeniu de activitate. Citeste in continuare…

,

Vreti o asigurare medicala de la Alico?

85 Comentarii

Primesc acum un apel de la 0374100001.
Cum prima data nu am reusit sa raspund, acum eram curios sa vad ce vor.
Erau de la Alico. Vroiau sa imi faca o asigurare medicala. O las pe doamna de la capatul celalat al firului sa isi spuna povestea. Citeste in continuare…

, ,

Sa vedeti ce incompetenti lucreaza la Raiffeisen

21 Comentarii

Toata aventura incepe simplu. Cardul meu de la Raiffeisen expira la sfarsitul lui octombrie.
Era insa o mica problema. Cand mi-am facut cardul, l-am facut in Moreni. Iar acum, cand se emitea un nou card, se emitea tot in Moreni. Iar eu vroiam sa il ridic din Bucuresti.
Nu suna complicat, nu? Citeste in continuare…

, , ,

Upgrade pentru bancomatele Raiffeisen

Nici un comentariu

Bancomatele Raiffeisen erau unele din cele mai prost gandite bancomate. Spre exemplu, vroiai sa vezi cati bani ai pe card. Inroduceai cardul, introduceai pinul si alegeai unde sa vezi soldul (pe ecran sau imprimat pe hartie). Dupa care gata, nu mai puteai efectua nici o operatiune. Trebuia sa scoti cardul si sa incepi cu povestea de la capat.
Acum, gata, si-au upgradat si ei software-ul bancomatelor. Citeste in continuare…

, , ,

Biciclete, la Orange

7 Comentarii

Daca ati vazut in fata la Orange (pe la Victoriei, pe acolo) un maldar de biciclete sa nu credeti ca sunt de inchiriat. Nu, sunt disponibile doar pentru angajatii Orange.
Informatia asta e bonus, sa nu bateti drumu degeaba pana acolo.
Si in fata la Raiffeisen am vazut aceleasi biciclete. Bine, nu erau portocalii ca la Orange si galbene. Dar banuiesc ca si acolo e aceasi poveste.

, ,