Bancomatul si pensionarii

Sunt obisnuit sa platesc ori de cate ori se poate cu cardul, insa nu peste tot exista aceasta posibilitate. Astfel sunt obligat sa recurg la bancomat. Astazi fiind foarte grabit, dupa ce am pierdut aproape jumatate de ora cu parcarea, ajung la bancomat unde butona un batranel.
Domnul pensionar era foarte activ in ceea ce priveste butoanele , parca era la pacanele si nu la un bancomat, insa au trecut 10 minute, 15 ….iar domnia sa nu incheiase socotelile cu bancomatul.

In sfarsit dupa circa 25 – 30 minute a fost incheiata operatiunea de extragere. Eu eram nerabdator sa ma apropii de bancomat insa in fata mea tusti…un alt pensionar, prietenul celui care tocmai terminase, se pare ca primul ii tinuse rand cat acesta era la un magazin de ochelari…si asa am inceput din nou.
Spre bucuria mea al doilea ,, pianist ” suna mai bine decat ,, pacanist” a terminat in circa 15 minute…..Si asa am pierdut aproape o ora la bancomat.

8 comments

  1. Nasol de tine sa pierzi cel putin 45 de minute ca sa-ti rezolvi o treaba. Dar mie mi-a mila de batraneii astia care au trebuit sa se adapteze de la madam postarita care le batea la usa „Pensiaaaa!” la bancomate, calculatoare…

  2. :)) Mai bine iti cereau ajutorul… Eu am mai ajutat lume care a cerut ajutor, e mai bine asa, nu pierde nimeni timpul.

  3. Totusi sunt niste batrani care fac pariu ca au fost practic ‘obligati’ sa recurga la bancomat. Sincer sa fiu, prefer sa le aduca postasul banii acasa!

  4. Eu daca vad lume nu stau,daca vad batranei o iau la fuga, stiu ca dureaza… in acelas timp ii apreciez ca sunt in pas cu tehnologia ­čśÇ

  5. Nu fiti rautaciosi…..peste ani si ani, va treziti cu tineri in urma voastra….cu cine stie ce technologie avansata, sigur o sa va depaseasca….. La urma -urmei toti ajungem pensionari .

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.